Sokak kedvence lehet majd a Galaxy E7

0 986

A Samsung a jövő évtől kezdődően kicsit módosít a mobilos részlegén, melynek eredményeképp vadonatúj készülékek hadára lehet majd számítani. A Galaxy A-széria után a Galaxy E-széria is bemutatkozott, melynek tagjai idővel szép lassan kiderültek, és ahogy arra számítani lehetett, itt is a Galaxy E3, E5 és E7 variánsokat köszönthetünk. A napokban viszont a család csúcskészüléke, a Galaxy E7 bukkant fel a GFXBench adatbázisában, melynek köszönhetően szinte minden információ kiderült a specifikációit illetően, ám a készülék dizájnjára egyelőre még várnunk kell.

A család zászlóshajójának számító Galaxy E7 a hírek szerint egy 5,5 hüvelykes HD felbontású Super AMOLED megjelenítővel büszkélkedhet, a készülékház alatt pedig egy négymagos 64 bites architektúrájú és 1,2 Ghz-es órajelű Snapdragon 410-es processzor tevékenykedik majd, melyhez 2 GB rendszermemória társul. A telefon hátoldalán egy 12 megapixeles lencse csücsül majd, míg elől egy 5 megapixeles optika biztosítja az éles szelfi felvételeket.

A SM-E700F típusjelzésű készülék 16 GB háttértárral érkezik majd, melyet microSD kártyával tovább bővíthetünk, a tápellátásért pedig egy 2,950mAh-os akkumulátor gondoskodik. A telefonon már a legújabb Android 5.0 Lollipop mobil operációs rendszer fog futni, melyhez a Samsung TouchWiz legújabb felülete is dukál. Az adatokból láthatjuk, hogy egy nagyképernyős középkategóriás készülékről van szó, melyhez reméljük egy kedvező árfekvésű árcetli is társul majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá