Ilyen kreatív karácsonyi videót még biztos nem láttál

0 759

A karácsony már a nyakunkon, ami egyben azt is jelenti, hogy az óriásvállalatok folyamatosan bombáznak minket a jobbnál jobb ünnepi hangulatú reklámvideójukkal, melyek között mindig akad néhány kiemelkedő produkció. Tény, hogy ez az időszak a cégek egyik legfontosabb időszaka, hiszen egy zseniálisan felépített reklám olyan hatást kelhet, mely jelentős hatással lehet az év végi eladásokra, arról nem is beszélve, hogy a videót hányan osztják meg és beszélnek róla. Azt kell mondanunk, hogy a Samsung idén igen magasra tette a lécet és egy észveszejtő karácsonyi videót sikerült összehozniuk, ami mindneképp figyelemreméltó alkotás lett.

A dél-koreai cég ebben az évben a kreatív csapatnak kiadta, hogy idén egy olyan videót hozzanak össze, mely amellett, hogy pillanatok alatt belopja magát az ember szívébe, még fantasztikusan felépített és egyáltalán nem hétköznapi mondható legyen. Nos, szinte minden téren sikerült kielégíteni a rajongók elvárásait. A készítők egy kislány álmába invitálják a nézőket, aki kedvenc háziállatával egy fergeteges kalandba keveredik. A dolog érdekessége, hogy a készítők ezt nem egy nézőpontból vetítik végig a nézőknek, hanem mintegy 74 Samsung készülék segítségével.

A termékmegjelenésből ötösre vizsgázott reklámvideó tényleg szinte álomszerű. A készítők különböző készülék kijelzőjén vezetik a cselekményt, ahol a háttérszereplők és tárgyak is különböző készüléken bukkannak fel a háttérben. A felhasznált eszközök között megfigyelhető a Samsung okosórája, a Gear S, de a számos Galaxy Note 4 és Galaxy Note Edge mellett még a Galaxy Tab S tabletek is helyet kaptak, illetve még a 27 hüvelykes ívelt kijelzőjű Smart TV is feltűnik. Tényleg zseniális lett, egy szavunk se lehet. Természetesen a készítők egy werkfilmet is megosztottak velünk, ahol megfigyelhetjük, hogyan is született ez a remekmű:

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá