Brutálisan jól néz ki az aranybevonatú Galaxy Note Edge

0 3,694

A Samsung az idei évben egy olyan Note készülékkel rukkolt elő, amire szinte senki nem számított. A Galaxy Note 4 mellett a dél-koreai cég egy oldalsó, hajlított kijelzővel felvértezett variánst is piacra dobott, a Galaxy Note Edge készüléket, melyet a kezdetben csupán limitált számban szállított az egyes régiókba, viszont még most is csupán korlátozott számban érhető el a kijelölt országokban. A napokban viszont egy olyan variáns bukkant fel, ami arany borítást kapott, ezzel pedig a cég ezt a modellt szeretné a luxuskategóriák közé sorolni.

Összesen három képen csodálhatjuk meg, hogy hogyan is néz ki az arany verziójú csúcskészülék. A Galaxy Note Edge természetesen csak egy új köntöst kapott, a belső alkatrészek maradtak ugyanazok, mint ami a gyári modell belsejében található. Ha esetleg kezd unalmas lenni a készülék dizájnja és valami újra és különlegesre vágyunk, akkor már lehetőségünk van akár 24 karátos verziót is rendelni belőle, amivel egy igazi extravagáns készüléket kaphatunk. Persze mindezt jó drágán.

Az arany bevonat szinte mindenhol megtalálható, kezdve a készülék peremitől egészen a legapróbb részekig, mint például a kamera pereme vagy a hangszórónyílások, de még a hangerőszabályzó gombok is új színben pompáznak. Az eljárásnak köszönhetően az arannyal bevont Galaxy Note Edge variáns ára ezáltal az egekbe ugrik, bár pontos információ nincs róla, de ha azt nézzük, hogy a Galaxy Note 4-ért 2 ezer eurót kérnek el, tehát nagyjából 610 ezer forintnak megfelelő összeget, akkor ennél a modellnél is nagyjából e körüli összegre lehet számítani.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá