Tévézz szinte ingyen mobilon, laptopot vagy táblagépen

0 1,789

A karácsonyi rohanás közepette lemaradtál kedvenc sorozatodról, esetleg a mindent eldöntő sportmérkőzésről? A vásárlási lázban sem kell lemondanod a legjobb tévécsatornák kínálatáról! Vidd magaddal a televíziót mobilon, laptopon vagy táblagépen. És mindezt most féláron az ITT/OTT TV-nek köszönhetően!

Az ITT/OTT TV technológiáját tekintve OTT (Over The Top) streaming szolgáltatás, amelyen keresztül az Internet segítségével lineáris (normál) élő TV és VOD (Video On Demand) lekérhető programokat nézhetsz. Az ITT/OTT TV egy forradalmian új szórakoztató szolgáltatás, mellyel akár hordozható eszközeiddel web böngésződdel, vagy applikáción keresztül Magyarországon bárhol, bármely időszakban nézheted kedvenc TV csatornáidat, olvashatod az elektronikus (EPG) TV újságot, fürkészheted a tartalmakat és előzeteseket, mely TV csatorna programján épp mi látható, hallható.A TV szolgáltatáshoz immár nem kell kábel, vagy antenna, csak szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz, amelyen az ITT/OTT TV szolgáltatásait meg tudod jeleníteni.

Az ITT/OTT TV-vel 50 csatorna kínálata közül választhatsz akár már havi 350 forinttól. Az Androidra, iOS-re és Windows Phone-ra elérhető alkalmazáson kívül lehetőséged van a böngésződön keresztül megtekinteni a műsorokat. Ráadásul, ha Samsung Smart TV-vel rendelkezel és frissítetted a rendszert, az előtelepített csatornák között megtalálod az ITT/OTT TV-t!

Az Androidos alkalmazást a Google Play-ről tudod letöltetni, legegyszerűbben úgy, ha ide kattintasz. Ha a telepítés sikeres volt, indítsd el és lépj be a telefonszámoddal és a négyjegyű SMS-ben kapott kóddal, vagy ha megváltoztattad a profilodban azzal, és indulhat a TV nézés, azaz máris nézheted a műsort, használhatod a szolgáltatás androidos applikáción keresztül.

Rendeld meg most az ITT/OTT TV bármely csomagját, s szórakozz felhőtlenül féláron. Ez az ITT/OTT TV karácsonyi ajándéka Neked! Sőt, most december 24-ig ajándékba kapod a Comedy Central Extra, a Nickelodeon és a VIVA TV-t. Nem érdemes kihagynod ezt az akciót!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá