A Telenorosok nagyon jól járnak karácsonykor

0 921

2014. december 24-25-26-án korlátlan Hipernet hozzáférést ajándékoz ügyfeleinek az idén 20 éves Telenor. Az adatforgalmi számlálók lekapcsolásával gyakorlatilag korlátlan internet eléréssel élvezhető a szupergyors Hipernet minden telenoros számára, legyen szó lakossági, üzleti, számlás vagy kártyás előfizetésről.

„Karácsonykor mindannyian a családunkkal és barátainkkal szeretnénk együtt lenni. A Telenor azzal segíti ügyfeleit, hogy az ünnepek alatt azok is találkozhassanak – az interneten keresztül –, akik személyesen nem tölthetik együtt az ünnepeket. Előfizetőink a korlátlan Hipernet eléréssel gondtalanul megoszthatják élményeiket családtagjaikkal, barátaikkal, távoli szeretteikkel is. Büszkék vagyunk, hogy mi hozhatjuk össze a távol élő embereket az ünnepek alatt is.” – mondta Mike Michel, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A Telenor Magyarországon elsőként indította el a 150 Mbps elméleti letöltési sebességű hálózatát, a Hipernet 4G-t. 2014-ben már több mint egymillió előfizető használta aktívan a Telenor Hipernet hálózatát, de a dinamikusan növekvő okostelefon ellátottság szerint ennél lényegesen szélesebb kör számára érhető el mára a Hipernet élmény.

A szupergyors mobilinternet hálózatnak köszönhetően az ünnepek alatt is tartalmas kapcsolat teremthető a távoli családtagokkal, barátokkal. Képekben, videókban vagy élő beszélgetésben azonnal megoszthatóak az ünnep legszebb pillanatai. A Hipernet 4G hálózaton egy zeneszám letöltése Deezeren akár 1-2 másodperc alatt megtörténik, zökkenőmentesen játszhatóak le jó minőségű online videók is. A MyTV-n keresztül gondtalanul élvezhető a kibővült, 28 TV csatorna élő adása, és az ünnepi korlátlan internet elérés szabad utat ad egy közös maratoni sorozatnézésnek is a videótárban elérhető sorozatoknak és filmeknek köszönhetően. Karácsony napjaiban a webböngészés, levelezés és természetesen a közösségi média használatára is korlátlan lehetőséget biztosít a Hipernet.

A 3 napos, korlátok nélküli Hipernettel a Telenor meglévő felhasználóit szeretné megajándékozni, illetve a Hipernet világába újonnan belépők számára szeretne garantáltan gondtalan kipróbálási lehetőséget biztosítani. Az ajándék időszakban bonyolított adatforgalom nem terheli az előfizetési adat-kereteket, korlátlan mobilinternet hozzáférést biztosít, az adott hálózati feltételeknek – és az internetezéshez használt eszköz képességeinek – megfelelő maximális sebességgel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá