Így működik a Samsung okosfülhallgatója, a Gear Circle

0 3,668

A legújabb generációs Samsung Gear S okosórával együtt a dél-koreai óriás egy kiegészítőt is piacra dobott, aminek bár nem szenteltek akkora jelentőséget, viszont mindenképp figyelemreméltó alkotás. A Gear Circle nem egy újabb okosóra, viszont egy hordozható kiegészítő, mégpedig egy olyan Bluetooth 3.0 technológián keresztül kommunikáló vezeték nélküli fülhallgató, melyet a cég számos hasznos funkcióval is felvértezett.

A Gear Circle különlegessége, hogy a zenelejátszás mellett egy Samsung okostelefonnal párosítva könnyedén fogadhatjuk a beérkező hívásokat, de ugyanúgy az értesítéseket is jelzi a készülék számunkra, illetve a Voice Controlnak köszönhetően akár hangutasítással is vezérelhetjük. A készülék amellett, hogy értesít minket a beérkező üzenetekről, még akár fel is olvastathatjuk vele az üzenet tartalmát, ha szeretnénk. A hangerőszabályzás pedig egy érintésérzékeny felületen lehetséges.

A Gear Circle két fülhallgatója végén két mágnes található, amivel össze tudjuk kapcsolni a nyakunk körül, ha nem használjuk éppen. Ez a művelet egyéb célokat is szolgál: például a zenelejátszás esetén, így tudjuk megállítani a számot, de egy bejevő hívás esetén is így fogadhatjuk el a hívást. Ha pedig nem használjuk, a mágnessel a nyakunk köré illeszthetjük, a bejövő hívást pedig így is egy finom rezgés jelzi számunkra.

A fekete, fehér és kék színben elérhető Gear Circle belsejében egy 180 mAh-os akkumulátor foglal helyet, mely a gyártó elmondása szerint mintegy 9 órányi zenelejátszást, 11 órányi telefonbeszélgetést és 300 óra készenléti időt biztosít számunkra. A Gear Circle töltése pedig a készüléken található micro USB segítségével történik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá