Apróbb hibajavítás érkezett a Galaxy S5-höz

1 1,985

Az Android legújabb verzióját már millióan várják, hogy végre feltelepíthessék a készülékükre, azonban ezidáig csupán tippelni lehetett, hogy mely készülékek kapják meg hivatalosan is. Korábban arról szóltak a pletykák, hogy értelemszerűen a legújabb zászlóshajókra érkezhet meg először a legújabb frissítés, ám december elején végre a Galaxy S5 készülékekre is végre hivatalosan is megérkezett, legalábbis a lengyel tulajdonosok számára.

Azóta semmilyen információ nem érkezett, hogy hazánkba, vagy legalábbis a szomszédos országokban élő Galaxy S5 tulajdonosok mikor frissíthetik végre az új szoftvert, ám a napokban a lengyel készülékekre már a második, apróbb hibajavításokat tartalmazó frissítés érkezett meg, melyet elsősorban a teljesítmény és stabilitás fokozása érdekében adták ki. Az ott élők FOTA (Firmware Over The Air), tehát vezeték nélküli módon telepíthetik az új verziót, de természetesen kábellel is véghez vihető ez a Samsung Kies 3 szoftvere segítségével. Hogy hazánkban mikor lesz elérhető, arról egyelőre nincsenek információk, viszont ha tippelni szeretnénk, akkor heteken belül érkezhet Európa többi országába.

Az Android Lollipop legnagyobb újdonsága a megújult, letisztult felhasználói felület, melyet a Google egyszerűen csak Material Design irányelvnek nevez. Ehhez a keresőóriás számos útmutatót is publikált már az interneten, amivel a fejlesztőknek kíván útmutatást nyújtani, hogy az alkalmazásaik a megújult környezetbe beilleszkedhessenek. A frissítésnek köszönhetően a Samsung TouchWiz felülete is új köntöst kapott és persze a menüben való navigálás is egyszerűbbé vált. A Galaxy S5 egyébként sokkal fürgébb lett az Android Lollipop alatt, így mindenki számára érdemes lehet majd a későbbiekben a legújabb rendszerre való váltás.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá