A Galaxy Note 4 jelentősen megkönnyíti a karácsonyi vásárlást

0 842

A Samsung Galaxy Note 4 népszerűsítésére született „Do You Note?” kampány újabb videókkal bővült, melyben a téma ezúttal a karácsonyi készülődés. Legutóbb már megismerhettünk egy családot, akik külön-kükön mutatták be, hogy a készülék milyen változást hozott az életükben, illetve milyen előnyei vannak a vadonatúj készüléknek, most viszont a Samsung legújabb karácsonyi reklámvideóiban is újból ők bukkannak fel.

A karácsonyi készülődés és a bevásárlás mindig egy roppant nehéz időszaka az évnek, hiszen ilyenkor a bevásárlóközpontokban egyre jobban és jobban kezdenek telítődni az emberek, az utakon kígyózó sorok alakulnak ki már délben is és mindenki fejvesztve rohangál, hogy a család minden tagjának megvehesse a tökéletes ajándékot.

Az első videóban az anyuka előkészületeibe pillanthatunk be, aki minden évben eddig egy külön könyvbe gyűjtötte a kiszemelt árucikkeket, ám idén minden megváltozik, mióta a Galaxy Note 4 készüléket használja. A Smart Select funkcióval köszönhetően játszi könnyedséggel dobálhatja be a kivágott képeket egy mappába, amit bármikor elérhet a főképernyőről is, így mindig kéznél lehet, ha szüksége van rá.

Természetesen a családfő is ugyanilyen Samsung modellel rendelkezik, így a szülők közötti kommunikáció jelentősen megkönnyebbült és felgyorsult, mióta az új készüléket használják. Sőt mi több, az édesapa az egész családnak beruházott az üdvöskére, így a gyerkőcök a hagyományos papír helyett immár digitálisan is elküldhetik a Mikulásnak a kívánságlistát, ami természetesen az apuka készülékén landol. A csavar persze az utolsó jelentben van, mikor kiderül, hogy már a nagyi is a modern kor gyermeke.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá