Elstartoltak a Galaxy A-szériás készülékek Tajvanban

0 851

A Samsung úgy néz ki nem tétovázott tovább és piacra dobta Tajvanban a Galaxy A-széria két készülékét, a Samsung Galaxy A3-at és a Galaxy A5-öt. Az egyetlen dolog ami hiányunkat kelti, az nem más, mint a széria csúcskészüléke, a Galaxy A7 megjelenése ideje.

Amíg várunk az üdvöske újabb felbukkanására, addig már most bepillantást nyerhetünk a belépőszintű és középkategóriás Galaxy A3 és A5 gyönyörű, fémes dizájnjára. Igen, mind a készülék egy fém unibody házat kapott, aminek eredményeképp rendkívül masszívak lettek, ám a készülékház hátránya egyben, hogy az akkumulátort nem tudjuk kiszedni, cserélni – amennyiben ez kompromisszum lenne valakinek.

Mind a Galaxy A3, mind a Galaxy A5 motorháztetője alatt a Qualcomm négymagos és 64 bites Snapdragon 410-es processzora tevékenykedik. Míg a Galaxy A5 egy 5 hüvelykes HD felbontású panellel érkezik, addig a Galaxy A3 előlapján egy 4,5 hüvelykes kijelző terpeszkedik, viszont csupán 540p felbontással.

A Galaxy A5-ben egy 2 GB rendszermemóriát pakoltak a gyártók, háttértárból pedig 16 GB-ot kapott a készülék, az erőforrásért pedig egy 2300 mAh-os akkumulátor felel. A Galaxy A-széria legkisebb tagja ennek nagyjából a felével büszkélkedhet: tehát itt 1 GB RAM, 8 GB ROM és 1900 mAh-os akksi található. Míg a Galaxy A5 hátlapján egy 13 megapixeles optika kapott helyett, addig a Galaxy A3 esetén már csak egy 8 megapixeles lencse díszeleg, viszont mind a két készülék esetében az előlapi kamera felbontása 5 megapixel.

A Samsung Galaxy A-szériás modellek közül a Galaxy A5 készüléket 380 dollárért, míg az A3-as variánst egy százassal olcsóbban, 280 dollárért kínálják Tajvanban. Arról, hogy a nemzetközi piacra mikor érkezhetnek meg, arról egyelőre nincsenek információk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá