Ez a karperec konkrétan kijelzőt csinál a karodból

0 13,316

A Cicret Bracelet készítői egy olyan megoldás fejlesztésén dolgoztak az utóbbi időben, melynek eredményeképp egy apró karkötő segítségével az egész alkarunk egy érintésérzékeny kijelzővé alakul, amelyen ugyanúgy navigálhatunk majd, akárcsak az okoskészülékünk megjelenítőjén. Igazi, elég futurisztikusnak hangzik ez az egész és sokan kétségbe is vonják majd a dolog hitelességét, ám most egy videón is megtekinthetjük, hogy a valóságban hogyan is működik ez az egész.

A leírás szerint a Cicret Bracelet működéséhez nincs szükségünk az okostelefonunkra, így valószínűleg egy saját Android rendszert fog futtatni az eszköz, hiszen a korábban felsorolt hardverek megvannak ennek megvalósításához. Persze a SIM kártya hiánya miatt természetesen össze lehet majd kapcsolni a mobiltelefonunkkal is, így akár a szöveges üzeneteket vagy a hívásokat is kezdeményezhetjük a karunkról. A Cicret Bracelet 16, illetve 32 GB-os háttértárral érkezik és összesen 10 színvariációban lesz elérhető.

Az egész viszont még nagyon kezdeti fázisban van és a hivatalos weboldal szerint összesen 700 ezer euróra (nagyjából 215 millió forintra) van szükségük, hogy létrejöjjön a Cicret Bracelet. Eddig 14%-on áll a projekt és már 1 euróval is lehet támogatni a fejlesztést. Az egészben a legérdekesebb persze az, hogy miért nem egy Kickstarter vagy Indiegogo közösségi finanszírozású oldalon indítják útjára a projectet, ahol egyrészt biztosítva lennének a fizetők, másrészt – ahogy lenni szokott – pillanatok alatt össze is gyűlne az összeg.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá