A Samsung Galaxy S4-re is befutott az Android Lollipop

0 3,253

Az Android legújabb verzióját már millióan várják, hogy végre feltelepíthessék a készülékükre, azonban a Google csupán szép lassan engedi ki a frissítést az egyes készülékekre. A keresőóriás egy kicsit csúszásban van, azonban végre megérkezett a Galaxy S4 Google Play edition készülékekre is a frissítés.

Igen, sajnos egyelőre csak kizárólag a Google Play verziójú S4 készülékekre tudjuk frissíteni az Android legújabb verzióját, ám az alapmodellre is hamarosan megérkezhet majd a frissítés. A Galaxy S5 tulajdonosoknak ha minden igaz decemberben már elérhető lesz új rendszer való frissítés, ám az S4-et valószínűleg már csak jövő évben tudjuk majd frissíteni.

A SamMobile csapata korábban már számtalanszor tesztelte az új rendszert a Galaxy S4-en. Nos, a készülék nemcsak elboldogul vele, hanem egyenesen jobban is érzi magát az új köntösben. A tesztelők szerint a készülék az Android Lollipop rendszer alatt sokkal fürgébb lett, mint a KitKat alatt, ami egyrészt a jobb memóriakezelésnek tudható be.

A készülék minden funkciót megkap, ami az Android Lollipoppal érkezik, mint például a vadonatúj Material Design, gyorsabb teljesítmény, képernyőzáras értesítések, több fiókos kezelés, akkumulátoridő növekedés és még számos újdonság. A frissítés mintegy 500 megabájt és akár vezeték nélkül is véghezvihetjük a procedúrát.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá