Ajándékötletek Samsung tulajdonosoknak karácsonyra

0 3,979

A karácsony már a nyakunkon, a fenyőfaárusok is már előkészítették a terepet a vásárlók számára, bár a havazásra még várnunk kell, ám vannak, akik már most elkezdték összeszedni, hogy a család tagjainak és a barátoknak idén milyen ajándékot vegyenek. Ebben szeretnénk most egy kis segítséget adni, hogy azok, akik rendelkeznek valamilyen Samsung termékkel, azokat milyen hasznos és praktikus kiegészítővel lehetne meglepni idén karácsonyra, ami nem csupán porfogóként csücsülne a polcokon, hanem mindennapos használatra is szolgálna.

A legnépszerűbb kiegészítők közé tartoznak a különböző tokok, melyek nemcsak egy új köntöst adnak a készüléknek, hanem egyben a védelmi szerepet is átvállalják, így egy balszerencse során nagyobb eséllyel ússzák meg az ilyen kiegészítővel felszerelt eszközök a becsapódást. Ilyen és hasonló termékek közül szemezgetünk most az i-Fan.hu webáruház kínálatából, ahol most a legtöbb termék jelentős kedvezménnyel vásárolható meg!

Samsung Galaxy mobilkészülékekhez

Első körben nézzük meg a tokokat. A kínálatban Galaxy S4, S3, illetve S3 mini készülékhez kínálnak különböző anyagú és formájú tokokat, melyek között van olyan is, amit akár 6 ezer forinttal olcsóbban vásárolhatunk meg.

Samsung Galaxy S4 tokok

OZAKI

Az OZAKI a világ egyik leghíresebb és legnagyobb kiegészítőgyártója, mely elsősorban prémium minőségével nyeri el a vevők szívét. Az Apple készülékeitől kezdve a Samsungon át szinte minden gyártó készülékeihez szolgálnak valamilyen tartozékkal. A legnépszerűbb termékkategóriájuk azonban kétségkívül a mobilkészülékekhez szánt tokok, melyek közül most mi is megosztanánk veletek néhányat.

O!coat Fancy

Ez a család kifejezetten a fiatalabb korosztály számára készült, melynek legfőbb jellemzői a fiatalos, peremes megjelenés. A tok teljes hozzáférést biztosít a kezelőszervekhez és a rugalmas fedél pedig biztosítja a kényelmes megtámasztást. A Galaxy S4 készülékünket nemcsak könnyű behelyezni, hanem a kivétel is ugyanolyan egyszerű, ami a legtöbb tokról általában nem mondható el. A Galaxy S4 készülékekhez elérhető O!coat-Fancy család tokjait most 2 ezer forint kedvezménnyel, mindössze 2 990 forintért vásárolhatjuk meg.

O!Coat Fancy Galaxy S4

O!coat Zippy

Ez a széria egyértelműen a női olvasók tetszését nyerheti el elsőre, hiszen úgy néz ki, mint egy modern és elegáns női pénztárca. Az elegáns külsőhöz puha és kellemes tapintás is párosul. A tok belsejében a készülékünket 4 pontos rögzítés tartja fixen. Az O!coat Zippy tokokat most 6 ezer forint kedvezménnyel, 1 990 Ft-ért lehet a miénk.

O!Coat Zippy Galaxy S4

Speck Samsung Galaxy S4 CandyShell

A Galaxy S4-hez elérhető Speck CandyShell tokok kemény, külső műanyag háza egyrészt megvédi a karcolásoktól a telefonunkat, a belső, színes, puha, gumírozott rész pedig az ütésektől. A tok úgy lett kialakítva, hogy teljes hozzáférést biztosítson a készülék csatlakozóihoz, kezelőszerveihez. A tok fehér/kék, fehér/ sötét szürke és fekete színvariációban érhető el, most 2 000 Ft megtakarítással 3 990 forintért.

Speck CandyShell Galaxy S4

Samsung Galaxy S3 tokok

Speck Samsung Galaxy S3 CandyShell

A Speck nemcsak Galaxy S4-re, hanem a harmadik generációs Galaxy S-szériához is kínál ugyanolyan CandyShell tokokat, amit korábban megemlítettünk már. Az ilyen készülékkel rendelkezőknek viszont van egy jó hírünk: a kedvezmény értéke itt már duplázódott, így most 4 ezer forint kedvezménnyel csaphattok le rá, tehát 6 ezer helyett csupán 1 990 Ft-ért vehetjük meg ezt a tokot fehér/rózsaszín, illetve szürke színben.

Speck Samsung Galaxy S3 CandyShell

Samsung Galaxy S3 mini tokok

O!coat 0,4 Jelly Samsung Galaxy S4 tok

Ez az ultra vékony tok szinte észrevehetetlenül simul rá a Galaxy S3 mini készülékünkre, mindössze 0,4 mm vastag és csupán 3 gramm. A tok mindössze 1 990 forintért vásárolható meg.

O!Coat 0.4 Jelly Galaxy S3 mini

Samsung Galaxy Tab tokok

Speck FitFolio

A kifejezetten Galaxy Note táblagépekhez készül Speck tok egy praktikus és elegáns védelmet biztosít minden szempontból. A tok érdekessége, hogy a kitámasztónak köszönhetően akár megdöntve is elhelyezhetjük a táblagépet a felületen, így a webböngészés vagy a filmnézés sokkal kényelmesebbé válik. A tok véd a portól, karcolástól és persze a szennyeződéstől is.

A Speck FitFolio bőrtok egyaránt 9 990 forintért érhető el a Samsung Galaxy Note 8, a Samsung Galxy Tab 3 8.0 és a Samsung Galaxy Tab 2 10.1 táblagépekhez.

Speck FitFolio

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá