Piros színbe borultak a Samsung modellek

0 928

Ahogy a Samsung a tavalyi évben tette, most is előrukkolt a Galaxy Note-széria aktuális modelljének egy újabb színváltozatával, így immár “karácsonyi” piros színben is megjelent a Note család legújabb zászlóshajója. A Samsung Galaxy Note 4 jelenleg négy színben érhető el: fekete, fehér, arany, illetve pink, ám a legutolsó például hazánkban nem is érhető el. Most viszont már 5 színvariáció közül is lehet választani.

A Samsung még a karácsonyi ünnepek előtt rukkolt elő a legújabb karácsonyi verzióval, így, akik esetleg nem elégedtek meg a jelenlegi kínálattal és vágytak valami különlegesre, azoknak most gy új alternatívát ad a cég. Természeten az új verzió esetén csupán a készülékház kapott új köntöst, minden belső alkatrész ugyanaz, ami eddig is volt. A rossz hír pedig az, hogy a Velvet Red színű Galaxy Note 4 variáns kizárólag a Dél-Koreában élők számára érhető el, ugyanis a készüléket csak az SK Telecom értékesíti, ami Dél-Koreai egyik legnagyobb mobilszolgáltatója. A Galaxy Note 4 mellett egyébként még a Galaxy S5 és a Galaxy W modellekből is megjelent egy piros színű variáns.

A Galaxy Note 4 a korábbi generációs Note készülékhez hasonlóan 5,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel érkezik, azonban Full HD (1080×1920) helyett nagyobb, pontosan 1440 x 2560 pixeles (Quad HD) felbontást kapott, ami az eddigieknél is élesebb és élénkebb képet biztosít.A processzor üzemidején is csavartak egy kicsit, így 2.3 Ghz helyett az új készülék 2.7 Ghz-es órajelű. A hátsó optika a korábbi 13 helyett immár 16 megapixeles, ami képstabilizálót (OIS) is kapott. Az elülső “szelfi” lencse pedig 2 megapixelről 3,7 megapixelre nőtt.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá