Lefotózták a Galaxy S6-ot!

0 9,956

A Samsung következő generációs Galaxy S készülékére már mindenki nagyon kíváncsi, viszont eddig senki sem tudta, hogy nagyjából hogyan is nézhet majd ki a készülék, amit persze a Samsung is nehezített, hiszen a kódnévből sejthettük, hogy egy olyan készüléket fognak majd bemutatni, amire senki sem számít majd. A Toptienmobiel weboldal azonban most olyan képeket publikált a minap a weboldalán, amit rögtön felkapott a sajtó és megindultak a találgatások.

A képen elmondásuk szerint már a Galaxy S6 egy prototípusát láthatjuk. Első ránézésre úgy néz ki, mint egy Galaxy Grand Prime, azonban sokkal kisebb a kijelző a készülék széle közötti rés. Láthatjuk, hogy a kijelzőt sikerült még jobban kitolni, ezáltal kézbe véve egyre jobban olyan érzésünk lehet, mintha csak egy képernyőt fognánk. A telefont persze csak kikapcsolt állapotba láthatjuk, így akik egy működő eszközt vártak, azoknak még várniuk kell, mire egy olyan verzió is kiszivárog majd. A kép persze lehet egy “fake”, tehát egy kamu kép is, így kezeljük bizalmasan ezt az információt.

Galaxy S6

Az eddigi információink szerint a Galaxy S6 motorháztetője alatt egy 64 bites architektúrájú nyolcmagos Snapdragon 810-es vagy Exynos 7420-as SoC tevékenykedhet majd. Az értelemszerűen Android Lollipoppal érkező készülék rendszermemóriából 3 GB-ot kap majd, beépített háttértárból pedig 32 GB-ot. Optika terén további fejlődés figyelhető meg, hiszen ha minden igaz a Galaxy S család hatodik tagja hátlapján egy 16 vagy 20 megapixeles szenzor figyelhet majd, előre pedig egy 5 megapixeles egység kerülhet.

Frissítés #1: Megerősítették a hírt, miszerint a képen nem a Galaxy S6 egyik prototípusa látható.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá