Ilyen felszereltséggel érkezik a Samsung Galaxy E5 és E7

0 1,309

A Samsung a jövő évtől kezdődően újít a készülékek névadása terén. Ennek egyik előfutára a Galaxy A-szériás készülékek voltak, majd később felbukkant a Galaxy E, illetve később a Galaxy J-széria is, mely nagyjából hasonló specifikációkkal érkezhetnek, majd ám ezidáig csupán néhány hírmorzsa érkezett ezekről a modellekről. Most a SamMobile azonban újabb információkkal szolgál a Galaxy E-széria eddig napvilágra került két készülékéről, aminek köszönhetően részletesebben is megismerhetjük a két modellt.

A család csúcskészülékének számító Galaxy E7 a hírek szerint egy 5,5 hüvelykes HD felbontású Super AMOLED megjelenítővel büszkélkedhet, a készülékház alatt pedig egy 1,2 Ghz-es órajelű Snapdragon 410-es processzor tevékenykedik majd, melyhez 2 GB rendszermemória társul. A telefon hátoldalán egy 13 megapixeles lencse csücsül majd, míg elől egy 5 megapixeles optika biztosítja az éles szelfi felvételeket. A SM-E700F típusjelzésű készülék 16 GB háttértárral érkezik majd, melyet microSD kártyával tovább bővíthetünk, az erőforrásért pedig egy 2,950mAh-os akkumulátor gondoskodik. A telefonon már a legújabb Android 5.0 Lollipop mobil operációs rendszer fog futni, melyhez a Samsung TouchWiz legújabb felülete is dukál.

Ha követjük a Galaxy A családnál lévő besorolást, akkor a Galaxy E5 (SM-E500F) a széria középső tagjaként indul útjára, melynek elején egy 5 hüvelykes képátlóval rendelkező kijelző terpeszkedik majd. A motorháztető alatt egy ugyanolyan Snapdragon 410-es bújik meg, és RAM-ból is 2 GB-ot kap a készülék. A nagyobb testvérhez képest ennél a modellnél sikerült lefaragni egy kicsit a méretekből, melynek eredményeképp a Galaxy E5 csupán 140 grammot nyom majd és mindössze 6,9mm vastag lesz. Árról és megjelenésről egyelőre nincsenek információk, ám a debütálást 2015 elejére prognosztizálják.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá