Újra felbukkant a Galaxy S6, ezúttal az optika került előtérbe

0 801

Legutóbb egy működő Galaxy S6 készülék mutatta meg magát az AnTuTu tesztelő alkalmazás adatbázisában, most viszont újra felbukkant az üdvöske, mégpedig újabb adatokkal szolgálva. SM-G925F típusjelzésű készülék valószínűleg a Galaxy S6 egy európai variánsa lehet, viszont jó látni, hogy egy létező készülékről van szó, amit a fejlesztők már nagyban tesztelnek. A legújabb napvilágra kerülés alkalmával viszont a korábbiaktól eltérő specifikációkkal szolgál a készülék, legalábbis ami az optikát illeti.

Miközben a legelső napvilágra kerüléskor egy olyan Galaxy S6 készülékről volt szó, aminél egy 20 megapixeles hátlapi szenzor kapott helyett, addig a legújabb alanyunk esetében már egy 16 megapixeles fénylesőről értesülhetünk. Ez bizonyára azt jelenti, hogy mielőtt megszületne a végleges döntés, addig a Samsung két különböző prototípust tesztel, amelyek eltérő felbontású kamerával rendelkeznek.

A Project Zero kódnév alatt futó Galaxy S6 eddigi információnk szerint 5,5 hüvelykes QHD Super AMOLED kijelzővel érkezhet. A processzor egyelőre még kérdéses, mert a Snapdragon 810-es legutóbb problémák akadtak, így lehet, hogy végső soron a nyolcmagos 64-bites Exynos 7 Octa processzor kaphat helyet majd, melyhez a Mali-T760 GPU és 3GB rendszermemória társul. A legújabb hírek szerint, viszont az sincs kizárva, hogy a specifikációk között a 450Mbps-os sebesség elérésére képes LTE (Cat. 10-es) modemet is megtaláljuk majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá