A legújabb Android Wear frissítéssel minden fejlesztő álma valóra válik

0 1,930

A Google útjára indította az Android Wear operációs rendszer legújabb verzióját, az 5.0-át, mely minden okosórának egy igazi ráncfelvarrást hoz az életében. Az Android Wear 5.0 egyik legnagyobb újdonsága a Watch Face API, melynek köszönhetően a fejlesztők a fantáziájukat szabadon engedve végre teljesen egyedi megjelenést biztosíthatnak a különböző gyártó Android Wear-t futtató okosóráinak a kijelzőjén felbukkanó óra kinézetének.

Ennek köszönhetően végre különböző felületek hada érkezik, amit a felhasználók pillanatok alatt be is állíthatnak az okostelefonukon található alkalmazás segítségével, ahol az óra egyéb beállításait szabhatjuk testre. A kínálatban természetesen a legtöbb ingyenesen lesz elérhető, azonban a készítők úgy is dönthetnek, hogy egy-egy arculatot pénzért kínálnak majd, ezek ára 200-300 forint között mozoghat majd, így aki egy extravagáns dizájnt szeretne viszontlátni, amint a kijelzőre pillant, úgy pár száz forintért megteheti.

Az újdonságok között találjuk még az új üzemmódokat is, mint például a “színház” vagy a “naplemente”, amely segít a képernyő elhalványításában vagy a fényerő növelésében. Illetve számos gyorsbeállítási lehetőséget is hoz a frissítés, amit a lefele suhintással varázsolhatunk elő.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá