Már tölthető a Trónok harca játék

0 1,274

Azok, akik már kiolvasták és megnézték az összes Trónok harca epizódot, azokat most egy újabb izgalmas kalandra invitálnánk, ugyanis megérkezett a HBO népszerű sorozatából ihletett Trónok harca játék a Google Play kínálatába, mellyel immár androidos készülékeinket is játszhatunk. A Telltale Games gondozásában – akik tegyük hozzá számos remek alkotással büszkélkedhetnek – készült játékban a fantasy televíziós sorozatból ismert karaktereket irányíthatjuk és lehetünk részesei a kalandjaiknak.

A Trónok harca játékmenete nagyjából megegyezik a Walking Dead-szériával, tehát a játékosok egy kalandjátékra készülhetnek majd, amiben a karaktereket az HBO műsorán vetített sorozatból megismert színészekről mintázták. A kinézet mellett a hangok is ismerősek lehetnek a fülünknek, hiszen a televíziós sorozatból megismert színészek adják a játékhoz is a hangjukat. A különböző nézőpontból irányítható igazi izgalmakkal kecsegtet.

A játékosok természetesen már most előre örülhetnek, ugyanis kiderült, hogy a Trónok harca játékból egy komplett sorozat fog készülni az iOS és Androidos készülékekre, szám szerint pontosan 6, melyből az első rész, az Iron from Ice már elérhető és tölthető. A játék futtatásához legalább Android 2.3.3 operációs rendszert futtató készülékre van szükségünk, illetve a kritériumok között találjuk még, hogy eszköz specifikációját tekintve legalább 1,2 Ghz-es órajelű kétmagos processzorral és 1 GB RAM memóriával rendelkezzen. A Trónok harca játék 1218 forintért érhető el a Google Play-ben.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá