Az LG szemet vetett a Samsung S Pen-re

0 880

A Samsung Galaxy Note család bemutatásával a dél-koreai cég egy vadonatúj kiegészítőt is piacra dobott, mégpedig az S Pen nevezetű intuitív érintésérzékeny tollat, mely a Samsung készülékek közül kizárólag ezeknél a modelleknél alaptartozék. A Galaxy Note 4 érkezésével ez az eszköz még nagyobb hangsúlyt kapott, hiszen további fejlesztések érkeztek, aminek eredményeképp még hatékonyabb lesz a munkavégzés.

A S Pen oldalán található gyorsgomb segítségével pedig könnyedén varázsolhatjuk elő az Akciójegyzet, Intelligens kijelölés, Képklip, valamint a Képernyőírás funkciót a készülék kijelzőjén. A Note család ékköveként számító S Pen igazi varázspálcaként szolgál hű felhasználójának, amire természetesen a konkurencia is felfigyelt és a legújabb hírek szerint pedig a másik dél-koreai óriás, az LG készül előrukkolni egy hasonló megoldással.

A legújabb információk szerint az LG a napokban benyújtott szabadalma a “G Pen” név levédésre irányult, mely a cég egyértelmű válasza a Samsung S Pen-re. Az LG idei évben debütált LG G3 Stylus nevű készülékéhez a gyártó már kínált egy tollat, azonban ezzel a lépéssel vélhetően egy még több funkcióval rendelkező variánst készülnek létrehozni, akár a S Pen gyorsgombja. További érdekesség derült még ki a G Pennel kapcsolatban: az LG egy “G Scrawl” funkció bemutatására is készül, ami vélhetően a Smart Select alternatívája lehet majd. Egyelőre csupán ennyi derült ki az új tollal kapcsolatban, ami nem kizárt, hogy az LG G4-gyel együtt mutatkozhat majd be.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá