Vadonatúj köntösben pompázik a YouTube applikáció

0 2,830

A Google útjára indította a YouTube alkalmazás legújabb verziószámú frissítését, mely az elkövetkezendő időben mindenki számára szép lassan elérhető lesz a Google Play-ben. A 6.0.11-es verzió egyik legnagyobb újdonsága, hogy a felhasználói felület immár az Android Lolliopoppal érkező Material Design irányelvnek megfelelő elemeket kapott, tehát az egész alkalmazás letisztult és minimalista köntösben pompázik.

Az új verzióban természetesen egyéb újdonságokat is kapnak a felhasználók, melynek köszönhetően sokkal hatékonyabb keresést érhetnek el mint korábban. A legújabb YouTube alkalmazásban immár lehetőségünk van különböző címszavakra is keresni a jobb találati eredmény elérése érdekében. Például lehetőségünk van arra is, hogy az alkalmazás kifejezetten csak a “HD” felbontású videókat jelenítse meg a találati listában, de akár az élő közvetítéseket és a 3D-s videótartalmakat is kiszűrhetjük ugyanezzel a módszerrel.

(Fotó: PhoneArena)

A YouTube weboldala amellett, hogy akár mobilkészülékről is látogatható a Google kiemelt fontossággal kezeli a mobilos applikáció folyamatosa fejlesztését, hogy a felhasználók számára még élvezetesebb és használhatóbb legyen a mindennapi használata. Sokan a videólejátszás mellett ezt a csatornát használják kedvenc zenei előadóik produkcióinak a meghallgatására is, így ennek érdekében számos fejlesztés érkezett már az iOS-es és Androidos alkalmazáshoz, hogy egy komplett zenelejátszóként is lehessen a háttérben hallgatni a legjobb slágereket.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá