Újabb videókkal népszerűsíti a Galaxy Note 4-et a két közösségi sztár

0 726

A Vine művész, Rudy Mancuso és a Snapchat sztárja, Shaun “Shonduras” McBride úgy látszik egy hosszabb megállapodást sikerült kötnie a Samsunggal, ugyanis a két fiatalember most újabb videókkal jelentkezik, melyben a Galaxy Note 4 készüléket népszerűsítik. Legújjab produkcióikban viszont egy teljesen új megközelítésben mutatják be a készüléket. Az új videókban nemcsak ők szerepelnek, hanem a rajongókat is sikerült bevonni a pár perces jelenetek erejéig. A két sztár ugyanis folyamatosan figyeli december 9 és 11 között a Twitter-csatornáját, akik közül kiválasztanak egyet, hogy meglepjék őket.

A 27 éves Shaun “Shonduras” McBridge egy igazi Snapchat művész. Jelenleg több mint 140 ezer követőt tudhat magáénak a fotómegosztásra kihegyezett alkalmazásban és naponta jobbnál jobb képeket publikál a rajongóknak. Shaun New York utcáit szokta járni és ha lát valami érdekes dolgot útközbe menet, akkor rögtön lencsevégre kapja, majd a Galaxy Note 4-hez tartozó S Pen érintésérzékeny tollal kicsit feltuningolja a képet, hogy létrehozza az általa elképzelt képet. Shaun a Galaxy Note 4 segítségével most megmutatja a nézőknek, hogyan is jönnek létre ezek a képek.

A 22 éves Rudy Mancuso pedig a Vine-on lett pillanatok alatt népszerű. A 6 másodperces rövid videókra kihegyezett szolgáltatás szinte mindenkinek teret ad arra, hogy jópofa videókat gyártson. Emberünk leghíresebb alkotásai a Spanish Batman és a Spanish Superman. Rudy pillanatok alatt igen népszerű lett alkotásaival és jelenleg több mint 6 millió követővel büszkélkedhet Vine-profilján. A fiatalember most pedig megmutatja, mennyire egyszerűen videózhatunk a Galaxy Note 4-gyel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá