Fontos sajtóeseménnyel készül a Samsung január elején

0 826

Minden évben megrendezésre kerül a Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) szórakoztatóelektronikai kiállítás, ahol bemutatásra kerülnek a legújabb elektronikai eszközök. Ezt a világ legnagyobb kiállításának tartják a berlini IFA kiállítás mellett. Az esemény január 6 és 9 között zajlik, azonban egy nappal előtte mindig tartanak egy külön napot a sajtósoknak, ahol általában a legnagyobb bejelentések szoktak elhangzani.

A 2015-ös évben még a kiállítás kezdetét megelőzően egy sajtóeseményre készül a Samsung január 5-én, ahol két időpontban is jelentkezik a dél-koreai vállalat. Első körben délután 2-kor lesz egy sajtóesemény Las Vegas-i idő szerint, amit 18:30-tól 19:30-ig egy újabb előadás követ, ahol pedig Boo-Keun Yoon, a Samsung Electronics CEO-ja és elnöke beszél majd és várhatóan az információra éhező fanatikusok számára is számos újdonsággal szolgál majd, legalábbis egy-két készülék leleplezésére mi is számítunk.

Samsung CES

Január 5-e egyébként egy igen eseménydús napnak ígérkezik, ugyanis a Sony pedig aznap délután 5-kor tart egy hasonló előadást, ahol szintén jelentős fontosságú bejelentésre számíthatnak a rajongók. Általában minden évben ez a pár nap jelenti a gyártóknak a legfontosabb időszakot, hiszen az itt leleplezett újdonságok pillanatok alatt futótűzként terjednek majd el a közösségi csatornákon, így tényleg már-már komoly harc alakult ki a vállalatok között a dátumok és időpontok lefoglalása miatt.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá