Íme a legjobb karácsonyi alkalmazások!

0 9,846

Lassan elérkezik az év egyik legjobban várt napja, a karácsony, a szeretett ünnepe. Az áruházláncok már elkezdték az üzletek feldíszítését, de az utakon is megkezdődtek a karácsonyi kivilágítások felhelyezése és lassan az emberek is előszedik a jól bevált égősorokat, hogy minden az ünnepi kivilágításban lehessen.

A fenyőfa díszítése mellet sokan szeretik a karácsony idejére átszabni kedvenc mobilkészülékük hátterét, hogy ott is ünnepi hangulat lehessen, amint felhasználójuk használatba veszi. Ennek alkalmából összeszedtük a legjobb karácsonyi androidos alkalmazásokat, aminek eredményeképp ti is egyedi ünnepi megjelenést biztosíthattok okoskészülékeiteknek.

Christmas Live Wallpaper Free

Az egyik legtöbbet használt módszer karácsonykor, hogy ilyenkor az emberek szeretik lecserélni korábbi háttérképüket karácsonyi és havas témájú képekre, hogy annak ellenére, hogy az utcákon még várhatjuk, hogy leessen az első hó, legalább a mobilkészülékünkön legyen mindenhol hópehely. A Christmas Live Wallpaper alkalmazás segítségével egy gyönyörű virtuális fenyőfát varázsolhatunk a háttérbe, de ha szeretnénk, akár egy visszaszámlálót is beállíthatunk, ami folyamatosan mutatja majd számunkra, hogy mennyi nap van még hátra karácsonyig. Az alkalmazás természetesen ingyenesen érhető el az Google Play kínálatából.

Christmas Ringtones and Sounds

A vizuális élmény mellett sokan szeretik a mobilkészülékük csengőhangját valamilyen karácsonyi dallamra lecserélni az ünnepek idejére, hogy mikor ismerőseik, barátaiktól érkezik egy hívás, akkor már a karácsonyi dallamok csendüljenek fel. A Christmas Ringtones and Sounds alkalmazás több mint 45 darab ünnepi hangulatú csengőhang letöltésére ad lehetőséget. A csengőhangok mellett természetesen akár a szöveges üzenetek hangját is lecserélhetjük, így még az SMS értesítések is új dallamban szólalnak meg. Az ingyenesen elérhető alkalmazást ide kattintva tölthetitek le.

Christmas Photo Frames

A háttérképek és hangok mellett persze a képek is kiemelt fontosságú szerepet kapnak, főleg, ha ismerőseinket szeretnénk meglepni az ünnepek alkalmából. Az ingyenesen letölthető Christmas Photo Frames alkalmazás segítségével teljesen egyedi képeket varázsolhatunk pillanatok alatt. Összesen több mint 40 effekt áll a rendelkezésünkre, kezdve a mikulás sapkától egészen a különböző havas háttereken át, egészen az extrém effektekig. Ha szeretnénk, akár különböző feliratokkal is elláthatjuk a képeket.

Karácsony fotókeret

Ez az alkalmazás hasonló, mint az előző, azonban itt inkább a fotókeret került kihangsúlyozásra, így ezzel az applikációval remek képeket készíthetünk a rokonoknak, így ha szeretnénk postán küldeni valamilyen egyedi karácsonyi üdvözlőt, akkor ennek a programnak nagy hasznát vesszük. A több mint 100 keret közül szinte mindenki megtalálja a számára szimpatikusat.

Christmas Cookie Maker

Végezetül pedig jöjjön valami különlegesség! A Christmas Cookie Maker leginkább a kisebb korosztálynál érhet el majd sikereket, hiszen az alkalmazás segítségével bárki elkészítheti a saját virtuális mézeskalácsát, amiket még különböző dekorációkkal is elláthat, majd a végén virtuális el is fogyaszthatja. A tojás feltörésétől a tészta nyújtásán át egészen a sütésig minden folyamatot nekünk kell megcsinálni, tehát tényleg valódi érzést kelt majd az egész.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá