Erre a hangszóróra vágyik minden Star Wars fanatikus

0 3,474

A következő kiegészítő szinte biztos, hogy minden Star Wars rajongó szívét megdobogtatja! A minap akadtunk egy olyan Bluetooth hangszóróra, melyet a Csillagok háborúja egyik kulcsfontosságú szimbólumáról, a Halálcsillagról mintáztak a készítők. A kütyü amellett, hogy külsőre szinte megfelel minden kritériumnak, még világítani is képes, így a tökéletes élmény egyik rajongónál sem marad el.

Az iHome Death Star Bluetooth hangszóró megszólaltatásához semmilyen kábelre nincs szükségünk, hiszen a készülék minden Bluetooth kompatibilis eszközről képes hangot lejátszani. A párosítás is pofonegyszerűen megy végbe a hangszórón elhelyezkedő dedikált Bluetooth gombnak köszönhetően. Természetesen arra is lehetőség van, hogy hagyományos, kábel segítségével csatlakoztassuk a hangszórót egy médialejátszóhoz.

Az egész hangszóró egy akril talpazaton foglal helyet, használat közben pedig felkapcsol a világítás, így az esti órákban igazi élmény a zenehallgatás. Az eszköz 1 hangszóróval rendelkezik, ami 3W teljesítményre képes, viszont a zenék visszajátszásánál értelemszerűen a sztereóról le kell mondanunk. A mobilitás érdekében a hangszóró belsejében újratölthető lithium-ion elemek foglalnak helyet, így külső áramforrás nélkül is használhatjuk, illetve akár zenehallgatás közben is tölthetjük a telepeket.

Az iHome Death Star Bluetooth hangszórót ide kattintva rendelhetjük meg 70 dollárért, ami igazi extravagáns karácsonyi ajándék lehet Star Wars rajongók számára. A termék adatlapján egyébként a gyártó viccesen meg is jegyzi, hogy a szuperlézer nem jár tartozékként a termékhez.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá