Hamarosan a boltok polcaira kerül a Samsung POWERbot VR9000 robotporszívó

0 2,796

Az idei berlini IFA szórakoztatóelektronikai kiállításon Samsung standjánál nem csak a okostelefonok és phabletek kaptak helyet ebben az évben, hanem a dél-koreai cég bemutatta a robotporszívók legújabb generációját, mely olyan újdonságokkal kecsegtet, amire minden háziasszony szíve megdobban. POWERbot VR9000-es nevezetű csúcskészülék maga a tökéletes, álomporszívó, amit akár már idén a karácsonyfa alá is becsempészhetünk.

A POWERbot VR9000-es robotporszívó egyik legnagyobb újítása a cég által csupán CycloneForce nevű portartály, mely a hagyományos verziókkal ellentétben sokkal hatékonyabban dolgozik. A CycloneForce erős centrifugális ereje leválasztja a koszt egy külső kamrába, melynek eredménye az eltömődés nélküli, tiszta szűrő, mely hosszantartó szívóerőt biztosít.

Az újdonságok közé tartozik még a Visionary Mapping Plus navigációs rendszer, amelynek segítségével tökéletesen érzékeli az akadályokat és a lépcsőket a porszívó és a felderítésnek köszönhetően mindig tudja, hogy merre halad. A funkciók között találjuk még a Virtual Guardot, amivel el tudunk zárni a robot elől bizonyos területeket, ezáltal egy virtuális falat létrehozva, de a Point Cleaning segítségével, akár mi magunk is megmutathatjuk a gép számára, hogy merre haladjon.

A FullView Sensornak köszönhetően nem ütközik neki a bútoroknak, hiszen érzékelői 170 fokos szögben állandóan figyelik a robotporszívó körüli környezetet. A 311 mm-es széles szívófej segítségével pedig kevesebb mozgással több eredményt ér el, és ráadásul ez a modell már a sarkokból is képes a koszt kiszippantani.

A POWERbot VR9000 igazi csúcskészülék a kategóriáján belül, amihez természetesen egy borsos ár is csatlakozik, hazánkban nagyjából 250 ezer forintért juthatunk majd hozzá, az értékesítés pedig december 10-től kezdődik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá