Fillérekért vehetjük most meg a legjobb filmeket

1 3,413

Hazánkban november eleje óta érhető el a Google Play Movies szolgáltatás, mely lehetőséget nyújt az androidos felhasználóknak a digitális formában megtalálható filmek megvásárlására, illetve kölcsönzésére. Általában pár ezerér forintért vehetjük meg a legújabb filmeket, de most egy hiba következtében viszont most tényleg csupán pár forintért juthatunk hozzá a legjobb produkciókhoz.

A hiba hátterében valószínűleg az állhat, hogy a magyarországi árak feltüntetésénél a dolgozók véletlenül az euróban megadott árcetlihez csapták oda a forintot, melynek eredményeképp 10-20 forintos filmek kerültek kiírásra a weboldalon és a Google Play alkalmazásban is. Ezáltal egy alapértelmezetten 10-20 eurós filmet most 10-20 forintért vásárolhatunk meg, de akadnak olyanok is, amiket mintegy 2,99 forintért kölcsönözhetünk ki.

A hiba orvoslása már folyamatban van, így aki teheti minél hamarabb csapjon le rá, hiszen előbb vagy utóbb minden árat korrigálni fognak. Érdemes megjegyezni, hogy az itt található produkciók legtöbbje eredeti nyelvű hangsávval (tehát angol, stb.) található meg, és a magyar felirat is csupán néhány filmhez érhető el, így érdemes a film adatlapját a letöltés előtt átböngészni, bár ennyiért igazából még úgy is megéri.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá