Ezzel az alkalmazással lefaraghatunk a rezsiből!

0 4,887

A Google Play kínálatában található ingyenesen elérhető SzámlaFaragó alkalmazás segítségével folyamatosan nyomon tudjuk követhetni, hogy mennyiért fogyasztottunk gázt, áramot és vizet az aktuális hónapban, és persze hogy mennyi a napi átlagunk, illetve még arra is fény derülhet, hogy mekkora lesz a hónap végi gáz-, villany- és vízszámlánk.

Az alkalmazás letöltése után első körben felhasználói fiókot kell létrehoznunk, ahol meg kell adnunk az alapadatainkat. Itt kiválaszthatjuk a gáz-, villany- és vízszolgáltatónkat, illetve a hozzá tartozó egységárat. Ennek kiszámításához meg kell adnunk, hogy a legutóbbi hónapban mekkora volt a számlánk, illetve hogy mennyi gázt, áramot és vizet fogyasztottunk. Ezeket az adatokat a szolgáltató által küldött számlán fogjuk megtalálni. Itt még meg kell adni a lakás méretét, irányítószámát, illetve egyéb adatokat.

Miután ezzel végeztünk, az összesítő oldalra jutunk, ahol meg kell adnunk a gáz, az áram és a víz jelenlegi mérőállását, hogy a program az aktuális állapotot ki tudja számítani. Hogy minél pontosabb becslést kapjunk, akkor érdemes minden nap leolvasni és megadni az aznapi mérőállást. Ezután pedig a napi vagy havi kimutatásokat a kártyák jobbra és balra lapozgatásával érhetjük el. Itt még lehetőség van a hónap lezárására is, amit akkor kell elvégezni a számlázási időszak végén, mikor bediktáljuk a szolgáltatónknak a mérőórák állását.

Az alkalmazással folyamatosan követhetjük, hogy mennyit költöttünk már el az adott hónapban gázra, áramra és vízre, illetve arra is lehetőség van, hogy a napi átlagot megtekintsük, sőt előre kiszámolja nekünk a program, hogy mennyi pénzt tegyünk nagyjából félre a számlákra.

A SzámlaFaragó alkalmazás nagyszerűségé azonban abban rejlik, hogy automatikusan jelez, ha az általad elfogyasztott gázt, vagy áramot olcsóbban is megkaphatod egy másik szolgáltatótól, így tudni fogod, hogy mindig a legjobb ajánlatod kapod-e, illetve adott esetben válthatunk is szolgáltatót, amivel lefaraghatjuk a rezsiköltségeket. Az ingyenesen elérhető applikáció emellett több ingatlan kezelésére is képes, így akár több lakás rezsiköltségét is folyamatosan követhetjük.

A SzámlaFaragó alkalmazást ide kattintva tölthetitek le ingyenesen a Google Play alkalmazásboltból!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá