Újabb adatok szivárogtak ki a titokzatos E-széria csúcskészülékéről

0 864

Egy hete számoltunk be először arról, hogy a Samsung egy vadonatúj szériát készül útnak indulni, melynek már két tagja is napvilágra került. Az SM-E500 készülék után az SM-E700 típusjelzésű készülékről is lerántották a leplet egy beszállítói oldalnak köszönhetően, melyről akkor csupán pár adatot ismerhettünk meg, de tudtuk, hogy későbbiekben ez a modell lehet majd a család legerősebb készüléke. Most újabb információk érkeztek a titokzatos készülékről, melyből már a kijelző felbontását és a készülékben dolgozó processzort is megtudhatjuk.

A Galaxy E-széria SM-E700-as modellje a későbbiekben várhatóan E7 néven debütálhat majd és a Galaxy A7 egy olcsóbb alternatívájaként kerülhet majd forgalomba. Korábban már kiderült, hogy a készülék elején egy 5,5 hüvelykes kijelző terpeszkedhet majd, viszont most már arról is fény derült, hogy ez a panel 720p-s, tehát HD felbontású. Ha a képpontsűrűségét nézzük, akkor ekkora képátlónál ez 267 ppi-s értéket eredményez, ami egy hajszálnyival marad el a 300 ppi-s “retina” elnevezéstől.

A készülék motorháztetője alatt egy 1,5 Ghz-es órajelen kegyető négymagos chip duruzsolhat majd, ami 32-bites architektúrájú, így kijelenthetjük, hogy egy középkategóriás SoC kerülhet majd bele, de a Snapdragon 410-es egységet már most kizárhatjuk. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező készülék két SIM kártya kezelésére is képes lesz és árát tekintve 165 euró környékén alakulhat, tehát nagyjából 50 ezer forintos árcetlivel számolhatunk majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá