A Virtuózok alkalmazással Te is szavazhatsz az ifjú tehetségekre

0 968

Idén tűzte műsorára az M1 a Virtuózok című televíziós komolyzenei tehetségkutatót, melyhez a készítők egy mobilos applikációt is útjára indítottak, melyen keresztül bárki leadhatja voksát a kedvenc versenyzőjére. Emellett az alkalmazás segítségével értesülhetünk a legfrissebb hírekről és persze a kulisszák mögé is bepillantást nyerhetünk.

A Virtuózok egy olyan egyedülálló tehetségkutató műsor, melyben a hangsúly a komolyzenén van, és itt kizárólag a klasszikus zenei képzettség és tehetség számít. A Virtuózok műsorkészítő csapata azokat a fiatalokat próbálja felkutatni, akik kiválóan játszanak a klasszikus zenei hangszerek valamelyikén, vagy klasszikus énekben nyújtanak kiemelkedő teljesítményt.

Az ifjú muzsikus és énekesekből álló versenyzők a műsorban klasszikus zeneműveket adnak elő. A Virtuózok csapatának alapvető célja a tehetségkutatás mellett az, hogy minél szélesebb körben ismertesse és szerettesse meg a klasszikus zenét a nézőkkel. A versenyzők teljesítményét nemzetközi szinten is elismert szakmai kiválóságokból álló öttagú zsűri értékeli.

A műsor érdekessége azonban az iOS és Android platformra ingyenesen letölthető mobil applikációban rejlik, mely lehetőséget nyújt, hogy az élő közvetítés alatt a nézők is kivehessék a részüket. A Virtuózok alkalmazás segítségével mi magunk is értékelhetjük a produkciókat. Legyél Te is a Virtuózok tehetségkutató műsor részese! Töltsd le az ingyenesen elérhető alkalmazást és szavazz kedvenceidre.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá