Íme a Galaxy A7, a Samsung legvékonyabb okostelefonja

0 4,669

A Samsung A-szériás készülékei közül az A3 és az A5 is hivatalosan is bemutatásra került, illetve a két készülékről már számtalanszor írtunk is itt az oldalon, viszont a család zászlóshajójáról ezidáig csupán kevés információval rendelkeztük, illetve képet sem lehetett látni róla, csupán a kisebb tagokról. A napokban viszont felbukkant a csúcskészülék TENAA weboldalán, így végre láthatjuk, hogy hogyan is fog kinézni – bár ez sok meglepetést nem okoz majd -, illetve az is kiderült, hogy ez lesz a Samsung legvékonyabb készüléke.

A Samsung Galaxy A7 mindössze 130 grammot nyom és fizikai méreteit nézve 150,9 mm magas, 75,9 mm széles és 6,3 mm vastag, mellyel át is vette a vezetést a “legvékonyabb készülék” kategóriában a Galaxy Alphától, ami csupán 4 milliméterrel vastagabb, pontosan 6,7 mm – akárcsak a Galaxy A5.

A Galaxy A7 egy 5,5 hüvelykes Full HD felbontású kijelzővel érkezik, a motorháztető alatt egy 64-bites architektúrájú nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 615-os processzor kapott helyet, mely 1,5 Ghz-es órajelű. A telefonnak 2 GB RAM-ból kell gazdálkodnia, háttértárból pedig 16 GB-tal rendelkezik. A készülék hátlapján egy 12 megapixeles optika helyezkedik – akárcsak a Galaxy Alphánál -, míg elülső kamerája kíváló akár szelfizésre is, hiszen ez az egység 5 megapixeles.

Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező Galaxy A7 első körben a kínai piacon kerül forgalomba a közeljövőben, viszont később egy nemzetközi variáns is érkezik, ami idővel a többi országba is eljuthat majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá