Exkluzív: Így fut az Android Lollipop a Galaxy Note 4-en

0 1,464

Annak ellenére, hogy korábban arról szóltak a pletykák, hogy első körben a Samsung készülékek közül a Galaxy Note 4-re érkezhet első körben az Android Lollipop, szinte a Galaxy S4-től az S5-ön még a Note 3-on is viszontláthattuk a Lollipop egyes béta fázisban lévő verzióit, de a Note 4-ről mélyen hallgatott mindenki. Most viszont a SamMobile csapat végre előrukkolt egy olyan Note 4-gyel, amin végre megfigyelhetjük az Android 5.0-ás verziószámú operációs rendszerének a működését.

A majdnem 3 perces videóban megtekinthetjük a vadonatúj Material Designos felhasználói felületet, illetve az alkalmazások megújult ikonjait. A Galaxy A3 és A5 készülékekkel ellentétben, itt még a felülről előhívható értesítési központban még az S Finder ikonját nem frissítették, viszont a animálás során már megfigyelhető az áttetsző effektus. A beállítások is teljesen megújult: immár jobbra-balra lapozgatva tudunk az egyes beállítási kategóriák között lépkedni. Az összes natív alkalmazás, mint például az üzenetek, a hívás, a naptár, az email, az óra, stb felülete is már új köntöst kapott. Említésre méltó még, hogy a kamera alkalmazásban 2 új funkció is érkezett: az egyik a slo-motion, a másik pedig a time lapse funkció.

Arról egyelőre nincsenek pontos információk, hogy a végleges változat mikor lesz elérhető a Galaxy Note 4 modellekre, viszont ha tippelni szeretnénk, akár még az sincs kizárva, hogy idén megérkezzen. Mindenesetre már most megfigyelhetjük, hogy a Galaxy Note 4 remekül érzi magát az új rendszer alatt, de ez érthető is, hisz a Samsung jelenleg legújabb csúcskészülékéről van szó.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá