Ennyiért juthatunk hozzá a Galaxy A3 és A5 készülékhez

0 1,215

A Galaxy A-szériás készülékei körül szinte naponta érkeznek a legújabb hírek. Legutóbb a Galaxy A3 bukkant fel, melyen már megcsodálhatjuk a Samsung legújabb TouchWiz felületét, illetve immár működés közben is megfigyelhető a témázhatóság. Korábban arról is beszámoltunk, hogy gyártási nehézségek léptek fel, melynek következtében a gyártó a piacra dobást egy kicsit eltolja az egyes régiókban. A legfrissebb hírek alapján viszont az európai start sincs messze, legalábbis az egyik holland forgalmazó megszellőztetett információja szerint.

A Samsung vadonatúj fémházas Galaxy A5 készüléke Kínában már jelenleg is elérhető és az A3 is még idén forgalomba kerülhet, ám hamarosan Európába is megérkezik az üdvöske. A holland GSMWijzere beszámolója alapján a Galaxy A3 és A5 várhatóan már 2015 januárjában készleten lesz náluk, ami azt jelenti, hogy a többi európai régióban is így a jövő év első negyedében már megkezdődhet a két készülék értékesítése. A Galaxy A5-ért várhatóan 410 eurót, míg a Galaxy A3-ért egy százassal kevesebbet, 310 eurót kérhetnek majd el.

A Galaxy A-széria legkisebb tagjának előlapján egy 4.5 hüvelykes Super AMOLED kijelző található, melynek felbontása 960×540 pixel. A telefon belsejében egy 1,2 Ghz-es órajelű négymagos processzor teljesít szolgálatot, melyhez 1 GB RAM társul. Háttértárból 16 GB-ot kapunk, amit természetesen microSD kártyával további maximum 64 GB-tal bővíthetünk. A készülék hátoldalán egy 8 megapixeles optika csücsül egy LED villanó társaságában, míg elől a fiatalok legnagyobb örömére egy 5 megapixeles lencse biztosítja a megállás nélküli szelfiket. Az erőforrásért pedig egy 1900 mAh-os akkumulátor a felelős.

A család középső tagjánál, a Galaxy A5-nél már egy nagyobb, pontosan 5 hüvelykes HD (1280 x 720 pixeles) felbontású Super AMOLED megjelenítőn élvezhetjük a képeket és a videókat. A motorháztető alatt itt nem történt változás, tehát ugyanazt az 1,2 Ghz-es chipet kapjuk, mint az A3-nál, azonban itt már 2 GB RAM áll rendelkezésre és ebből kell gazdálkodnia a rendszernek. A Galaxy A5 tárhelye 16 GB, ami további 64 GB-os microSD kártyával növelhető. Ez a modell optika terén is javult, aminek eredményeképp itt már egy 13 megapixeles szenzorral fotózhatunk, illetve videózhatunk Full HD felbontásban, az előlapi fényleső pedig maradt szintén 5 megapixeles.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá