Exkluzív: Nézd meg működés közben a Samsung Galaxy A3-at

0 1,284

Az olasz weboldal, a HDBlog a minap publikálta a világ első “hands-on” videóját a Samsung legújabb Galaxy A-széria család legkisebb tagjáról. A csapatnak köszönhetően most teljes bepillantást nyerünk a készülék működésébe, illetve alaposan is szemügyre vehetjük a készülékházat. A videóban a legnagyobb újdonság az elmúlt hetek egyik legnépszerűbb témája, a megújult TouchWiz felület, amit immár működés közben is megfigyelhetünk.

Ahogy korábban már számtalanszor megemlítettük, a Samsung a jövő évtől kezdve teljesen új névadási módszert fog alkalmazni a jövő készülékeinek elnevezése terén. Ennek értelmében a telefonok egy betűből és egy számból fognak állni. Ennek az irányelvnek az első üdvöskéje a Galaxy A-széria volt, ahol rögtön 3 modellt, a Galaxy A3, A5 és az A7 készüléket sorakoztatták fel. A család külsejét a Galaxy Alpháról mintázták, tehát külsőre ők is megkapták a fémházat.

A széria legkisebb tagjának előlapján egy 4.5 hüvelykes qHD (960×540 pixel) felbontású Super AMOLED kijelző terpeszkedik. Ez 245 ppi-s képpontsűrűséget eredményez, ami ugyan nem kapja meg a “retina” plecsnit, viszont nem is annyira vészes a felbontás, hogy zavarja a szemünket. A betekintési szög elfogadható, igazi ez a YouTube tömörítése miatt nem annyira kivehető a videóból.

A készülék belsejében egy 64-bites 1,2 Ghz-es órajelű négymagos Snapdragon 410-es processzor teljesít szolgálatot, melyhez 1 GB RAM társul. Háttértárból 16 GB-ot kapunk, amit természetesen microSD kártyával további maximum 64 GB-tal bővíthetünk.A készülék hátoldalán egy 8 megapixeles optika csücsül egy LED villanó társaságában, míg elől a fiatalok legnagyobb örömére egy 5 megapixeles lencse biztosítja a megállás nélküli szelfiket. Az erőforrásért pedig egy 1900 mAh-os akkumulátor a felelős.

Az Android 4.4.4-es verziószámú operációs rendszerrel érkező Galaxy A3 a Samsung jelenleg legújabb TouchWiz felületét kapta meg, ami egyébként a Galaxy Note 4-en is jelen van. Ezzel együtt ez a készülék is megkapta a My Magazin, az Ultra Power Saving üzemmódot, és a Privát módot. A készüléken viszont végre működés közben is megfigyelhetjük a Themes alkalmazást, amivel teljesen testre tudjuk majd szabni a felhasználói felületet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá