Snapchat és Vine sztárok mutatják be, hogy mire képes a Galaxy Note 4

0 2,380

A Galaxy Note 4 készülékben a Samsung nagyon bízik, ami tényleg a legjobb készülék a Note családban, ezt mi is alátámasztjuk és ennek érdekében a dél-koreai cég most ezerrel reklámozza a csúcskészüléket és próbálja minden irányból megközelítve bemutatni a rajongóknak, hogy mire is képes az üdvöske. Legújabb reklámvideóiban két hardcore közösségi tagot vont be, hogy mutassák meg, ők hogyan használják a Galaxy Note 4 készülékét a mindennapjaikban.

A 27 éves Shaun “Shonduras” McBridge egy igazi Snapchat művész. Jelenleg több mint 140 ezer követőt tudhat magáénak a fotómegosztásra kihegyezett alkalmazásban és naponta jobbnál jobb képeket publikál a rajongóknak. Shaun New York utcáit szokta járni és ha lát valami érdekes dolgot útközbe menet, akkor rögtön lencsevégre kapja, majd a Galaxy Note 4-hez tartozó S Pen érintésérzékeny tollal egy pillanat alatt a fantáziáját szabadon engedve kicsit feltuningolja a képet, hogy létrehozza az általa elképzelt képet. Shaun a Galaxy Note 4 segítségével most megmutatja a nézőknek, hogyan is jönnek létre ezek a képek.

A 22 éves Rudy Mancuso pedig a Vine-on lett pillanatok alatt népszerű. A 6 másodperces rövid videókra kihegyezett szolgáltatás szinte mindenkinek teret ad arra, hogy jópofa videókat gyártson. Emberünk leghíresebb alkotásai a Spanish Batman és a Spanish Superman. Rudy pillanatok alatt igen népszerű lett alkotásaival és jelenleg több mint 6 millió követővel büszkélkedhet Vine-profilján. A fiatalember most pedig megmutatja, mennyire egyszerűen videózhatunk a Galaxy Note 4-gyel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá