Érkezik a Trónok harca játék

0 946

A Trónok harca fanatikusoknak most egy remek hírrel szolgálunk! Hamarosan a világsikerű fantasy televíziós sorozatból, a Trónok harcából egy mobilos applikáció is megjelenik majd, így a sorozat nézése mellett lefekvés előtt akár a okostelefonunkon keresztül immár mi magunk irányíthatjuk majd a kedvenc szereplőinket. A játékot a Walking Dead sorozatokért felelős Telltale Games készíti, akinek az eddigi produktumai tényleg kiemelkedő darabok, így a siker már most borítékolható.

Az izgalmak fokozása érdekében a Telltale Games csapata már egy trailer videóval is előrukkolt, melyből egy rövid bepillantást is nyerünk a játékmenetbe. A videó alapján már az is kiderült, hogy a Trónok harca játék egy komplett sorozat fog készülni az iOS és Androidos készülékekre, szám szerint pontosan 6, ám a széria első része, az Iron from Ice még idén megjelenik, most decemberben.

Az előzetesből azt is sejthetjük, hogy a Trónok harca játékmenete hasonló lesz, mint a Walking Dead-szériában, tehát a játékosok egy kalandjátékra készülhetnek majd, amiben a karaktereket az HBO műsorán vetített sorozatból megismert színészekről mintázták. A kinézet mellett a hangokat is ismerősek lehetnek a fülünknek, hiszen a televíziós sorozatból megismert színészek adják a játékhoz is a hangjukat. Az információk szerint öt nézőpontból irányíthatjuk majd a játékot, a különböző karakterek bőrébe bújva.

A Trónok harca játék első fejezete, az Iron from Ice, december 2-án jelenik meg PC-re, Mac-re és PlayStation 4-re, egy nappal később, december 3-án Xbox One, illetve Xbox 360 készülékekre, és végül december 4-én pedig az Apple készülékeire, azaz az iOS eszközökre.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá