Mindjárt itt a Samsung Galaxy Core Prime!

1 12,898

Lassan már szinte naponta rántják majd le a legújabb készülékekről a leplet, legalábbis ha az elmúlt hetet nézzük. Kiderült, hogy érkezik a Galaxy E-széria, majd később, hogy egy J-széria is láthatáron, most viszont a belépőszintű Galaxy Core Prime készülék bukkant fel az FCC oldalán. A SM-G360P típusjelzésű készülék minden bizonnyal a Galaxy Core Prime telefont egyik variánsa lehet, ami ami a papírok alapján egy CDMA készülék lehet majd, ami LTE hálózatra is képes lesz.

A fehér és fekete színben piacra kerülő okostelefon relatív vékonyra sikeredett, pontosan 8.8 mm. A Galaxy Core Prime egy 4,5 hüvelykes (480 x 800 pixeles) kijelzővel érkezik. A készülék belsejében egy négymagos Qualcomm Snapdragon 410 SoC foglal helyet, ami 1,2 Ghz órajelű processzort takar, amihez 1 GB RAM társul. Hátul egy 5 megapixeles optika figyel, mely Full HD videórögzítésre is alkalmas, elől pedig egy 2 megapixeles lencse található. A belső tárhelye 8 GB, de microSD kártya segítségével ez egészen 64 GB-ig bővíthető.

Az Android 4.4 KitKat operációs rendszert futtató és az Ultra Power Saving üzemmódot támogató készülék hátlapja alatt egy 2000 mAh-os akkumulátor biztosítja az áramforrást. A Galaxy Core Prime telefon az indiai piacon 8500 Indiai rúpiáért kerül a boltok polcaira, mely átszámítva nagyjából 35 ezer forintnak felel meg.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Nekem is ilyen telefonom van bár csak 12 éves vagyok de rend kívül kedvelem ezt a telefont születésnapomra kaptam Dec18-án azóta semmi baja aki telefont szeretne vásárolni annak ez ajánlom: Samsung Galaxy Core Prime. Nekem ayukám 60000 Ft-volt de megérte 8 megapxel.. Jó :) <3

Szólj hozzá