Közeleg a Need for Speed legújabb része!

0 1,884

Az Need For Speed fanatikusoknak egy remek hírrel szolgálunk, hiszen az Electronic Arts végre leleplezte legújabb fejlesztését, a Need for Speed-szériák legújabb tagját, a No Limits-et. A játékból még sokat nem tudunk, viszont egy rövid beharangozó videónak köszönhetően már most bepillantást kaphatnak a nézők, ami alapján kijelenthetjük, hogy brutális jó lehet majd.

A Need for Speed: No Limits fejlesztésében a Real Racing játékokból ismert Firemonkeys keze is benne van, mellyel egy vadonatúj generációját hozhatják el a mobilos autóversenyzéseknek. Annyit már most tudhatunk, hogy az új játék az iOS-es és az Androidos készülékekre egyaránt elérhető lesz, de hogy milyen áron kezdik el forgalmazni, az egyelőre még kérdéses. Lehet, hogy maradnak a jól bevált freemium receptnél, így a játék ingyenesen lesz majd letölthető, viszont további extrák vásárlására is lehetőséget biztosítanak a készítők.

A Need for Speed: No Limits promózásában egyenesen Ken Block, a világhírű amerikai autó- és motorversenyző, a Gymkhana fenegyerek, valamint a DC Shoes amerikai ruházati vállalat alapítója vesz részt. A beharangozó videó tényleg zseniális lett, mely sok rajongót hoz majd lázba. Nektek hogy tetszik ez alapján a játék? Ti várjátok már?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá