Kínában elstartolt Galaxy A5

0 1,095

A Galaxy A-szériás készülékek kifejezetten a fiatal generációnak szánja a Samsung, hiszen kedvező árfekvése és korszerű tudása vonzó lehet a fiatalabb korosztály számára, akik ráadásul akár 6 féle színvariáció közül is választhatnak. Kínában viszont a napokban bukkant fel egy dupla SIM kártya kezelésére képes variáns, mely egyenesen a Samsung hivatalos kínai honlapján került ki. A készüléket nagyjából átszámítva 420 dollárért dobták piacra, azonban a konkurens gyártóknak ez nem jelent majd fenyegetés, hiszen a hasonló kaliberű Meizu MX4 például több mint 100 dollárral olcsóbban vásárolható meg.

A Galaxy A család középső tagja egy 5 hüvelykes HD (1280 x 720 pixeles) felbontású Super AMOLED megjelenítőt kapott, bár a felbontás egy kicsit lehetett volna magasabb is, viszont az az ár rovására ment volna. A motorháztető alatt egy 1,2 Ghz-es órajelen ketyegő chipet kapunk, ami egyébként ugyanolyan mint amit a Galaxy A3-as modellnél alkalmaznak, azonban itt már a kistestvér 1GB RAM-ja helyett már 2 GB áll rendelkezésre és ebből kell gazdálkodnia a rendszernek.

A Galaxy A5 háttértárból 16 GB-ot kapott, amiből természetesen alapértelmezetten kevesebb használható fel, ám ez az érték további 64 GB-os microSD kártyával növelhető. Ez a modell optika terén is javult, aminek eredményeképp itt már egy 13 megapixeles szenzorral fotózhatunk, illetve videózhatunk Full HD felbontásban, az előlapi optika pedig 5 megapixeles.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá