Újabb tag csatlakozik az E-szériához

0 814

Szerdán írtunk róla, hogy a Zauba beszállítói oldalon a szemfüles felhasználók egy SM-E500F típusjelzésű készülék adataira bukkantak, mely minden bizonnyal a jövőben bemutatásra kerül E-széria első üdvöskéje lehet majd. Most viszont újabb információk láttak napvilágot, mégpedig egy SM-E700F jelzésű modellre, mely ha követjük a Galaxy A-szériánál is alkalmazott névadást, akkor Galaxy E7 néven kerülhet majd bemutatásra és ez a készülék lehet majd az E-széria csúcsmodellje.

Az E700-as modell az információk alapján egy 5,5 hüvelykes érintőkijelzőt kaphat, tehát egy viszonylag nagy készülékre kell számítanunk majd, illetve a telefon képes lesz egyszerre két SIM kártya kezelésére is. A készülék egységára 12,645 indiai rúpia (INR), mely átszámítva nagyjából 50 ezer forintnak felel meg. Nos, igazából ezzel ki is merültünk az adatokból, hiszen csupán ennyi információ áll egyelőre rendelkezésünkre, viszont ahhoz képes, hogy csupán most bukkant fel a vadonatúj széria, már rögtön két modellt megismerhettünk. Persze az sincs kizárva, hogy csupán a E5 és az E7 fogja alkotni az E-szériát, viszont ha a Galaxy A-szériára gondolunk, akkor egy E3-as típus leleplezése még hátra van.

Ahogy korábban már kiderült, a Samsung a jövőben radikális változásokat kíván végrehajtani a készülékek elnevezését illetően. Ennek egyik előfutára a Galaxy A-széria volt, melyet a dél-koreai vállalat nem is olyan rég leplezett le hivatalosan is. A napokban derült ki, hogy egy J-széria is készülőben, illetve az E-széria két készülékét már megismerhettük. Az irány persze remek, hogy családonkénti 3 verziót dobnak majd piacra, hiszen a vásárló így eldöntheti majd, hogy a belépő szintű, a középkategóriás vagy a csúcskészüléket szeretné-e választani.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá