Tündéri állatok szerepelnek a Samsung legújabb kampányában

0 1,833

Na, végre a Samsung marketing csapata elindult a jó irányba és a jópofa videók mellett most a tündéri állatos fogást vette elő a legújabb reklámvideójában. Az állatokat mindenki szereti, hiszen főleg a pár hónapos csemeték cukifaktora az egekben van, és tudva ezt, a dél-koreai cég is előrukkolt néhány roppant aranyos videóval. A legújabb kampányukban a legcukibb állatot keresték a világon, melyhez a nézőket is szeretnénk bevonni, hogy döntsenek, számukra melyik állat nyeri meg a versenyt.

A Samsung videós csapata Ausztráliába látogatott, hogy három állatot videóra vegyen a Galaxy Note 4 készülékkel. A kék pingvin, a folyami vidra és a kurtafarkú kenguru mind-mind a Note 4 készülék hátlapi és előlapi optikájával lettek rögzítve, ami a 4K-s felbontásnak köszönhetően tűéles felvételeket eredményezett. A szlogen pedig a következő: “Cutest animal in the GALAXY”, azaz a galaxis legcukibb állata, melybe a galaxis szó egyben a Samsung Galaxy családra is utal.

A Galaxy Note 4 hátlapi 16 megapixeles optikájával lehetőségünk van Ultra HD, azaz 4K-s videórögzítésre is. Az optikai képstabilizátornak köszönhetően remegésmentes és tűéles anyagot vehetünk fel még állvány nélkül is. A videófunkciók közé tartozik a 720p-s 120 fps-es Slo-Motion felvétel is, ami a videókban is látható. Az előlapi 3,7 megapixeles lencse pedig egy extra nagylátószögű optika, amivel még nagyobb teret lefedő szelfiket készíthetünk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá