Startra készen áll a Galaxy A7

0 1,151

A Samsung mikor hivatalosan is bejelentette a Galaxy A-széria legújabb két tagját, a Galaxy A3-as és az A5-ös modellt, szinte mindenki a család csúcsmodellje, a Galaxy A7 iránt érdeklődött, hiszen arról nem is tudtunk sokat. A cég úgy látszik első körben csak a belépőszintű és a középkategóriás verzióra koncentrált, mely iránt nagyobb lehet az érdeklődés és a széria zászlóshajójának a bemutatásával még várt.

Most viszont az FCC oldalán bukkant fel a Galaxy A7, melyből azt lehet következtetni, hogy a készülékről hamarosan leránthatják a leplet. A Galaxy A7 egy 5,2 hüvelykes Full HD felbontású kijelzővel érkezik. A motorháztető alatt egy 64-bites architektúrájú nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 615-os processzor kapott helyet, mely 1,5 Ghz-es órajelű. A telefonnak 2 GB RAM-ból kell gazdálkodnia, háttértárból pedig 16 GB-tal rendelkezik, melyből alapértelmezetten 12 GB használható fel. Ez természetesen microSD kártya segítségével tovább bővíthető.

A készülék hátlapján egy 12 megapixeles optika helyezkedik – akárcsak a Galaxy Alphánál -, míg elülső kamerája kíváló akár szelfizésre is, hiszen ez az egység 5 megapixeles. Ezenkívül még gyorsulásmérő, Bluetooth, GPS, NFC és Wi-Fi is szerepel a listán. A Samsung minden bizonnyal rövidesen hivatalosan is lerántja a leplet a csúcskészülékről, viszont arról egyelőre nincsenek információk, hogy milyen áron kerülhet majd az üzletekbe.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá