Felbukkant a Galaxy J-széria első készüléke

0 1,154

Egyre több adat erősíti meg a Samsung korábbi kijelentését, miszerint a jövő évben érkező készülék elnevezésében radikális változtatásokra kerül sor. A Galaxy A-szériás készülékek jelentették az első hullámot ennek az irányelvnek, majd pár napja bukkant fel egy SM-E500F-es típusjelzésű készülék, mely minden bizonnyal a Galaxy E-szériának az első készülékét képviseli majd, most viszont egy újabb család lehetséges tagjáról szivárogtak ki információk.

A minap egy SM-J100F típusjelzésű készülék grafikus teljesítményi adatai kerültek fel a Benchmark adatbázisába, mely vélhetően az elkövetkezendő időben bemutatásra kerülő Galaxy J-széria egyik tagja lehet majd, és ha követjük az eddigi sémát, akkor a későbbiekben J1 név alatt kerülhet majd bemutatásra. Ha a családon belül szeretnénk bepozicionálni, akkor várhatóan egy belépőszintű készülékről van szó.

Samsung SM-J100F

A készülék adataiból megtudhatjuk, hogy a telefon előlapján egy 4,8 hüvelykes 480 x 800 pixeles felbontású érintőkijelző terpeszkedik majd. Mind elől, mind pedig hátul egy 5 megapixeles optika csücsül majd, ami Full HD videórögzítésre is képes lesz. Háttértárból 4 GB-ból kell majd gazdálkodunk, amiből alapértelmezetten csak 2,2 GB érhető el, ám micro-SD kártyával ez várhatóan tovább bővíthető majd, RAM-ből pedig 1 GB-ot kap a készülék.

A motorháztető alatt egy négymagos 64-bites architektúrájú és 1,2 Ghz órajelű Marvell PXA1908 processzor dolgozik majd, melyhez a Vivante GC7000UL grafikus egység társul. A készülék 4G LTE hálózatot is kezeli majd, amivel 150 Mbps-os sebességet érhetünk el. Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező készülék áráról egyelőre még nincsenek információk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá