Év végére csúszik a Galaxy A5 premierje

0 826

A kínai ETNews beszámolója alapján a Samsung Galaxy A-széria legújabb készüléke, a Galaxy Alpha alapján megszületett Galaxy A5 premierje sajnos egy kicsit csúszik Kínában. A hírek szerint a Samsung Electronics hivatalosan is bejelentette, hogy a cég gyártási problémák miatt nem képes novemberben piacra dobni a terméket. A debütálás csak következő hónapban, decemberben várható, tehát a csúszás csak csekély mértékű és lehet, hogy még karácsony előtt sikerül is kiadni.

A Galaxy A-széria középső tagja pontosan egy 5 hüvelykes HD (1280 x 720 pixeles) felbontású Super AMOLED megjelenítőn kapott, a motorháztető alatt ugyanazt az 1,2 Ghz-es chipet kapjuk, mint az A3-nál, azonban itt már 2 GB RAM áll rendelkezésre és ebből kell gazdálkodnia a rendszernek. A Galaxy A5 tárhelye 16 GB, ami további 64 GB-os microSD kártyával növelhető. A készülék hátlapján egy 13 megapixeles szenzorral fotózhatunk, illetve videózhatunk Full HD felbontásban, az előlapi fényleső pedig 5 megapixeles.

Miközben az tipikus kínai csúcskészülékek átlagos ára nagyjából 65 ezer forint körül alakul, addig a Samsung üdvöskéjéért valamivel több mint 100 ezer forintot kérnek el, mely természetesen a kártyafüggetlen készüléket takarja. Kínában, ahol a Xiaomi a Meizu népszerűsége jelentős mértékű, nehéz lesz a Samsung készülékének beilleszkednie, hiszen a korábban említett gyártók ráadásul ugyanennyi összegért jobb specifikációkkal kecsegtetnek. A Galaxy A5 viszont kétségkívül erős dizájnban, hiszen a készülék egészét fémház borítja, ráadásul 6 színvariációban is elérhető.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá