Vadonatúj Samsung Experience Store nyílik a Pólus Centerben

0 2,454

A Samsung terjeszkedése megállíthatatlan Budapesten: az Allee és a WestEnd bevásárlóközpont után, holnap (november 28-án) egy vadonatúj, 110 nm2-es Samsung Experience Store nyílik a Pólus Centerben. Az üzletben a Samsung mobil és képalkotási készülékeinek teljes termékválasztéka, valamint a legnagyobb kiegészítő választék is elérhető lesz. A nyitás napján pedig komoly akcióval is kedveskednek a vásárlók számára, így a Galaxy Note 4 készülékhez egy Level Box Mini hangszórót, a Gear S okosórához egy extra szíjat választhatnak, míg NX kamera vásárlása esetén egy 32 GB-os memóriakártyával, Galaxy Tab S táblagép vásárlásakor pedig egy Bluetooth keyboarddal lehetnek gazdagabbak a felhasználók.

„A Pólus Centerben nyíló Samsung Experience Store egy újabb lehetőséget teremt a Samsung számára arra, hogy közvetlenül a vásárlóinak, első kézből jó minőségű termékeket és teljes körű kiszolgálást nyújtson. Az új üzletben nemcsak a mobileszközök, táblagépek, fényképezőgépek és kiegészítők Magyarországon elérhető egyik legnagyobb választékát kínáljuk, de ahogy azt a Samsungnál már megszokhatták az érdeklődők, az üzletben kialakítottunk egy konzultációs pontot is, ahol a felhasználók és ügyfelek oktatását végzik szakembereink” – hangsúlyozza Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási üzletágának igazgatója.

Az új Samsung Experience Store-ban a Samsung okostelefon-portfóliójának idei zászlóshajójával, a Samsung Galaxy Note 4 készülékkel is találkozhatnak az érdeklődők. A Galaxy Note 4 a Samsung Galaxy okos készülékeinek tökéletes darabja. Szokatlanul nagy, 5,7 hüvelykes, Quad HD Super AMOLED kijelzője minden korábbinál élénkebb és élesebb képet biztosít. Arról nem is beszélve, hogy az új generációs érintőceruzával, az S Tollal kiegészülve a készülék eddig nem látott vizuális élményt és hihetetlen teljesítményt nyújt a felhasználók számára.

A pénteken nyíló Samsung Experience Store nemcsak egyedülálló nyitási akcióval várja az érdeklődőket, de advent utolsó vasárnapjaira is számtalan kedvező ajánlatot tartogat. Így december 7-én az NX kamerákhoz 32 GB-os memóriakártya jár, december 14-én Galaxy Note 4, S5, Alpha vásárlása esetén ráadásként S View Covert kapnak, míg aranyvasárnap a Tab S készülékek mellé Bluetooth keyboarddal lehetnek gazdgabbak a vásárlók.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá