Szenzációs karácsonyi videóval rukkolt elő a Samsung

0 4,520

Lassan elérkezünk az év egyik legjobban várt ünnepéhez, a karácsonyhoz. Természetesen, ahogy az lenni szokott már most mindenki ünnepi hangulatban van, az áruházakat már hazánkban is elkezdték feldíszíteni, hogy minden karácsonyi hangulatban pompázzon, így aki betéved, az már a jól ismert karácsonyi dallamokat hallhatják. A Samsung persze az elsők között szeretett volna lenni a cégek közül, akik előrukkolnak az idei reklámjukkal.

A 2014-es reklámvideó különösképp remekül sikerült. A kétperces karácsonyi rövidfilmhez sikerült két színészt bevonni, ami egy zseniális húzás volt a cég részéről. A videó főszereplői Dax Shepard és Kristen Bell, akik egy Samsung fanatikus házaspárt alakítanak, akik épp karácsonyra készülődnek, és a kommunikációhoz a dél-koreai cég számos készülékét használják, ugyanis az anyuka épp várandós, így minden feladat az apukára hárul. A csavar az egészben pedig az, hogy a két színész a való életben is házaspárt alkot és Kristen jelenleg is állapotos, ugyanis a pár most várja második gyereküket.

A reklámban a Samsung készülékei közül megfigyelhető a Galaxy S család legújabb modellje, de a legfrissebb zászlóshajók is, mint például a Galaxy Note 4 vagy a Galaxy Note Edge is helyet kaptak. Természetesen a listáról nem maradhatott ki a Galaxy Gear S okosóra sem, illetve a Samsung luxuscikkének számító, brutális 4K felbontású, hajlított kijelzős televíziós készüléke sem. Az idei reklámvideó kellemes hangulatú és remek humorral van megfűszerezve.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá