Samsung készülékek hada látható a Jurassic World előzetesében

0 1,349

A Samsung gőzerővel próbálja magát beprotezsálni a különböző területeken, úgy mint a filmiparban is. Legutóbb A Bosszúállók legújabb részéből érkezett egy Samsung-exkluzív beharangozó videó, melyben a szuperhősök kezeiben bukkantak fel a Samsung táblagépei, illetve egy Samsung üzletet is sikerült becsempészni a háttérbe, ami persze egy ügyes filmes trükk volt csak, de mindenesetre elég sokszor találkozunk majd a filmben a Samsung termékekkel. Most pedig ismét előkelő helyet kaptak a dél-koreai vállalat készülékei a Jurassic World előzetesében.

A pár perces trailerben, a lélegzetelállító dinoszauruszok mellett Samsung készülékek hadát vonultatják fel. Az okostelefonok és táblagépek mellett még az eredeti, első generációs Galaxy Gear okosóra is feltűnik pár másodperc erejéig, melyen valami extravagáns felhasználói felületet varázsoltak rá a készítők és ami egy radarként is funkcionál. Persze az sem kizárt, hogy egy Galaxy Tab S Active is helyet kap majd a filmben, hisz lássuk be, egy ilyen típusú filmben igazából pont az a készülék lenne a legjobb húzás, hiszen a strapabíró készülék a való életben is állja a sarat.

Az amerikai filmes produkciókban a legtöbb esetben az Apple készülékei láthatóak legtöbbször, no meg persze tipikus irodai jeleneteknél az iMac masinák, illetve régebben még a közkedvelt BlackBerry is előkelő helyet kapott a kelléklistán, viszont az idő múlásával ez mintha kezdene lecsengeni és egyre jobban törnek előre a Samsung készülékei. A dél-koreai vállalt kínálata pedig tényleg olyan hatalmas, hogy filmesek bőven csemegézhetnek közülük.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá