Teljesen testreszabhatjuk majd a Samsung készülékünk felületét a jövőben

0 1,562

A legtöbb androidos Samsung készülék könnyen beazonosítható a TouchWiz felületről. Ez a dél-koreai vállalat saját felhasználó felülete, mely igazi különlegességnek számít a többi gyártó telefonjaihoz képest, ahol a legtöbb esetben az alapértelmezett Android kinézet látható. A Samsung, aki amúgy is szereti a különlegességeket és ínyencségeket, szeretett volna többet adni a felhasználóinak, így végül megszületett a TouchWiz. Persze vannak, akik imádják ezt, viszont olyanok is előfordulnak, akiknek kifejezetten nem tetszik. Egy dolgot viszont szinte biztos, hogy mindenki szeretett volna a Samsungtól: testreszabható témákat (úgy mint az Xperia témák a Sony-tól).

Egy olasz weboldal, a HDblog szerint azonban a Samsung hamarosan elhozza végre a felhasználóknak ezt a kívánságot és mindenki beállíthatja majd a neki tetsző külsőt. A weboldal néhány képet publikált, melyből a Galaxy A3 vagy az A5 vehető ki és a kijelzőn egy téma beállításai menüpont figyelhető meg. A kép nem csupán a Photoshop műve, hanem tényleg valós, és ez alapján kiderül, hogy a felhasználók lehetőségük lesz majd néhány beállításra, mint például a színek, ikonok és a háttér módosítására.

A képeken a jövőben debütáló legújabb TouchWiz felülete látható, ami még nagyon béta fázisban van, viszont jó látni, hogy ilyenre is lehetőségünk lesz a későbbiekben. A fentebbi képeken pedig azt is megfigyelhetjük, hogy ennek egy külön Téma ikont szenteltek, illetve bepillantást nyerhetünk a “Natural” famintázatú témába is. Hogy itt akár le lehet majd tölteni különböző témákat is, vagy akár mi magunk szabhatjuk majd testre teljesen az egész felületet, az egyelőre még kérdéses, viszont a jövőben minden kiderül majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá