Láthatáron a Samsung legújabb E-széria első készüléke

0 915

Ahogy korábban már kiderült a Samsung a jövőben radikális változásokat kíván végrehajtani a készülékek elnevezését illetően. Ennek egyik előfutára a Galaxy A-széria, melyet a dél-koreai vállalat nem is olyan rég leplezett le hivatalosan is. A Galaxy A3 és A5 elsősorban a fiatalabb korosztálynak szól, azonban a legújabb hírek szerint már közeleg a következő terméksorozat, mely szintén csupán egy betűből és egy számból fog állni.

A Zauba beszállítói oldalon a minap a szemfüles felhasználók egy érdekes adatra bukkantak a sorok között. Az SM-E500F minden bizonnyal a jövőben bemutatásra kerül E-széria első üdvöskéje lehet majd, mely szinte biztos, hogy a későbbiekben további taggal gyarapodik majd. A SM-E500F típusszámú modellről egyelőre csupán annyi derült ki, hogy várhatóan egy belépőszintű készülékről van szó, legalábbis az adatok között szereplő ár erről tanúskodik. A készülék egységára 9,378 indiai rúpia (INR), mely átszámítva nagyjából 37 ezer forintnak felel meg.

SM-E500F

További találgatásokra adhat okot, hogy valószínűleg ez a készülék lehet a középső tag az új E-szériában, legalábbis ha azt nézzük, hogy az SM-A500 végül A5 néven debütált és az A3 és az A7 között foglal helyet. A későbbiekben persze lehet, hogy a Samsung tartja ezt az irányt és az ABC többi betűiből is különböző szériákat indít majd útjára. A családonkénti 3 opció meg teljesen logikus lépésnek tűnik, hiszen a vásárló így eldöntheti majd, hogy a belépő szintű, a középkategóriás vagy a csúcskészüléket szeretné választani.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá