Teszteld az Audi TT S Coupét a Gear VR szemüvegen keresztül

0 1,049

Azt már sejtettük, hogy a Samsung virtuális valóság szemüvege, a Gear VR számos területen kápráztathat el minket. Legutóbb megérkezett a Samsung első 360 fokos videórögzítésre képes kamerája, melynek tartalmát a Gear VR-en keresztül nézhetjük vissza, most pedig az Audi lépett és legújabb járgányának a népszerűsítésére és a vásárlók elkápráztatására hívta segítségük a Samsung szemüvegét.

Az Audi és a Samsung megállapodásának köszönhetően az Egyesült Királyságban található több mint 115 Audi kereskedésbe betévedők egy vadontúj élményben részesülhetnek. A német autógyártó üzleteiben a vásárlók kipróbálhatják a cég legújabb, Audi TT S Coupé személygépjárművét a Gear VR segítségével a versenypályán is. A tökéletes élmény érdekében természetesen a megfelelő hanghatások sem maradhatnak el, melyet szintén a dél-koreai óriás Level Over fejhallgatói biztosítanak.

Az Audi, aki mindig is elől járt az autógyártás terén, most is elkápráztatta a vásárlóközönségét. A leendő vásárlók a Gear VR segítségével most bepillantást nyerhetnek, hogy mire is képes a cég harmadik generációs TT S Coupéja. Miután felhelyezték a szemüveget a fejükre, rögtön a német Neuberg versenypályán találhatják magukat. A Samsung Level Over fejhallgatókon felhörgő 306 lóerős járgány motorhangja minden bizonnyal minden vásárlót ámulatba ejt majd. A szemüvegen keresztül bárki virtuálisan kipróbálhatja, hogy milyen érzés lehet egy versenypályán a menet a 2015 tavaszán piacra kerülő Audi TT S Coupéval, mely kétségkívül remek élményt nyújt mindenkinek.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá