A Galaxy Note 4 rendelkezik a legjobb kijelzővel!

0 2,804

Néhány hónappal ezelőtt a Display Mate megállapította, hogy az Apple iPhone 6 kijelzőjének adják a “legjobb LCD” címet, ám a csapat az újabb zászlóshajók érkezésével ismét elvégezte a teszteket és ez alapján a következő eredmény született: a Samsung Galaxy Note 4 kapta meg a “legjobbak legjobbja” titulust a kijelzők megméretettésénél.

Az újabb teszt során az iPhone 6 Plus és négy táblagép, többek között a Super AMOLED panellel felvértezett Galaxy Tab S (mely sokak szerint a táblagépek között a legjobb kijelzővel rendelkezik) és az iPad Air 2 vett részt. A Display Mate csapata az iPhone 6 Plus készüléket használta a kisebb variánst helyett, mert a Plus egy hajszálnyival több ppi-vel (326ppi vs 401ppi) rendelkezik.

Az alább található táblázatból kiderül, hogy a Galaxy Note 4 jelentős előnnyel vezet, és azt is láthatjuk, hogy 1 értéket leszámítva mindegyik kategóriában listavezető. Érdekes, hogy az Apple üdvöskéi nem szerepelnek valami fényesen. Igazi, hogy két kategóriában második és harmadik helyezést értek el, de a többinél nem nyújtanak kiemelő teljesítményt, sőt.

A táblagépek területén mondhatni fej-fej mellett versenyez a Super AMOLED kijelzős Galaxy Tab S és a Microsoft Surface Pro 3. Az Apple táblagépe itt lemaradásban van, az Amazon tabletjéről pedig nem is érdemes beszélni. Igaz, a Display Mate több gyártó termékét is bevonhatta volna a tesztbe, hogy nagyobb képet kapjunk korunk csúcskészülékeibe szerelt kijelzőkről, viszont azt jó tudni, hogy a Galaxy Note 4 “szemkápráztató” kijelzője nem csupán marketingduma.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá